Paris SG – Guingamp 24.1.

Labdarúgás, szerda, 2018, Január 21, Franciaország, Coupe de France 2017/2018, 18:30

Szerdán játszák a francia Kupát is, benne találkoznak Paris SG és Guingamp csapatai. A házigazda itt az egyértelműen kiemelt csapat.  PSG nagyon egyértelműen uralja a hazai bajnokságot és a bajnoki cím már majdnem a zsebében is van. A táblázat élén ugyanis már 8 pont előnye vana második Lyon előtt. Ugyan éppen Lyonnal a hétvégén egy kicsit meglepően 1:2 vereséget szenvedett, de ezt a gigáns csapatot ez csak nehezen állíthatja meg. PSG egy gólmasina, amelynek a bajnokságon már 68:17 a gólaránya, a legjobb gólszerzői olyan sztárok, mint Cavani, Neymar és Mbappe. A párizsiak otthon az idén még nem szenvedtek vereséget, és minden alkalommal legalább 2 gólkülömbséggel győztek. Pozitív hír az is, hogy Emery edző a Kupán sem nem kímélte a sztárjait, és az utolsó körben Rennes csapatát 6:1 arányban lövöldözte szét. Két-két gólt lőtt ek Mbappe, Neymar és Di Maria. A múlt héten otthon teljesen megalázták Dijont 8:0 arányban. A házigazda csapata tele van világhírű sztárral, és meg vagyunk győződve arról, hogy az ellenfelét legalább 2 gólkülömbséggel verik meg.

Guiingamp az idén elég jól áll a bajnokságon, itt a 9. helyen van, tehát nem kínozza a csapatot a kiesés fenyegetése, de a Kupákat sem nem remélheti meglátogatni. A hétvégén Amiens stadionján 1:3 arányban szenvedtek vereséget, a múlt héten mepig 0:2 arányban Lyontól. Idegenben a csapat nem túl sikeres, ugyan Metz csapatát meg tudták verni 3:1 arányban, vagy szintén Troyes csapatát is 1:0, de amikor Nice, Marseille, Monaco, vagy Lyon stadionján játszott, minden alkalommal egyoldalú harc volt a programon, amelyet elveszítettek. Monaco-ban 0:6 vereségetszenvedtek, még Bordeaux is egyértelmű 3:1 vereséget készített számukra. A verseny utolsó körében majdnem hogy csak átmentek a második ligás Niort-on keresztül 1:0 arányban. De most egy más csapat vár rá, és ez lesz számára a végállomás.

PSG biztosan nem hagyja elmulasztani magának a hazai kupát, semmit sem nem becsül alá és Guingamp felett egyértelmű győzelmet szerez.

A  mi tippünk: PSG Párizs győzelme hendikepben -1,5 – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,45

Paris SG – Guingamp 24.1. 5.00/5 (100.00%) 1 vote