Oroszország – Olaszország 15.05.

Jégkorong, szerda, 2019  Május 15, VB 2019, 20:15

Oroszország a papíron a bajnokság favorit csapata. Az olyan nevek, mint Kucherov, Ovechkin, Malkin, Dadanov, Kuznetsov, vagy Kovalchuk trlintélxt keltenek. Az egy kicsit lazább kezdet után az erejük teljes mértékben megmutatkozott a mérkőzésben a csehek ellen, amelyet 3:0 eredménnyel nyertek meg. Várható, hogy az oroszok mérkőzéstől mérkőzésig javulni fognak. Az igazság az, hogy a gyenge csapatokkal az egyes pillanatokat el tudják veszíteni, másrészt Alex Ovechkinnak is végre fel kellene ébrednie, eddig pont nélkül van. Az olaszokkal szembe talán végre felébred és a gólokból nem lesz hiány. Oroszország gólaránya 3 párbajból 13:2, 3 győzelme van eddig, a csehekkel 3:0, Ausztriával 5:0 és Norvégiával 5:2. Nem csak én gondolom úgy, hogy az oroszok, bár csak félerővel mennek a jégre, nem születhet más eredmény, mint győzelem. A kérdés az, hogy a gólok száma milyen magas lesz.

Olaszország az angolokkal egyértelműen a VB leggyengébb csapatai közé tartoznak. A kiesést nem ússzák meg. Két párbaj után az olaszok gólaránya szörnyű 0:17, amikor a 0:9 vereséghez a svájciaktól a svédek hozzá raktak még 0:8 eredményt. Mindkét mérkőzésen majdnem semmit sem tudtak tenni, az ellenfelük folytonos nyomása alatt voltak. Ez mostan sem lesz másképen. Az olasz játékosok töbsége az Alpesi bajnokságon játszik, majd a német második liga játékosaiból áll össze a csapat. A csapat védelme siralmas. Az érdekesség az, hogy a bukmékerek nem is írtak szorzókat Oroszország győzelmére, és amely fogadóirodák mégis csak írtak szorzókat, ezek 1,01 értékűek. Olaszország győzelmére a szorzó 60,0 körül mozog, a legjobb eléri a 71,0 értéket. No ne fogadjon egy ilyet! Most azonban komolyan. Még a döntetlenben sem hisz majdnem senki, hiszen 26-tól 38,0 –ig megy a szorzó erre a lehetőségre.

Gondolkodtam azon, milyen fogadást teszek erre a párbajra. Mondjuk, hogy 6,5 gólra már megérné fogadni 1,5 szorzóval, én egy kicsit kockáztatok, hogy nem szerez mindkét csapat gólt.

A  mi tippünk: nem szerez minkdét csapat gólt  – a legjobb oddsok az Bet 365 fogadóirodánál 1,54

 

Oroszország – Olaszország 15.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote