Olaszország-Írország 22.6.

euro 2016

Labdarúgás, szerda, 2016  Június 22, EURO 2016, 21:00

Olaszországnak ezen a versenyen olyan csapata van, amely értékét 263 millió euróra becsülték. A kapuban Buffon legenda áll, a védelemben pedig Bonucci – Barzagli – Chiellini hármas Juventusz csapatából. A középpályán De Rossi, Florenzi, Parolo vagy Candreva. A támadásban Eder, Pelle, Zaza vagy Insingne. Mindegyikük rendszeresen a Serie A-ban játszik és a csapataik támaszaihoz tartoznak. Ezen a versenyen eddig mindkét párbajukat megnyerték és az ellenfeleinek nem engedtek beadni egy gólt sem. Sőt, csak két lövést engedtek a kapujára, amiről tanúskodik a hagyományossan jó védelem.

Írország csapata 87 millió euróra van értékelve, úgy lehet mondani, hogy a csapat olyan játékosokból van összeállítva, akik az angol első és második ligában játszanak. A kapuban Randolph áll West Hamból, a védőkből említésre méltó a tapasztalt O´Shea és Coleman Evertonból. A pálya közepén McCarthy és McGeady állnak, vagy Hoolahan Norwichból. A támadásban találjuk a csapat legnagyobb sztárjait, a 35 éves veterán  Robbie Kean és Long Southamptonból. Az első párbajban 1:1 döntetlent játszottak Svédországgal, ez a párbaj nagyon unalmas volt, ahol a svédek voltak az aktívabb csapat, amikor 53% időig tartották a labdát, és egyszer sem lőttek az ellenfél kapujára, csak egy öngól esett. Írország az ellenfél kapujára 4 alkalommal lőtt. A második párbajban Belgium ellen a 3:0 vereség érte a csapatot, ahol ismét Írország oldalán nem volt nagyon ragyogós teljesítmény. Az egész párbaj folyamán csak 2 lövést küldtek az ellenfél kapuja felé.

Igen, Olaszországnak már megvan a belépője a verseny további szakaszába, jöhetnek még változások is a csapat felállításában, de bármilyen lesz a felállítás, mindig jobb lesz, mint Írországé. Az olaszok nem lesznek nyomás alatt, csak fogják akarni, hogy megmaradjonak a győzelem hullámán. Az ellenfelének a tovább jutáshoz három pont szükséges, így a játékuk támadó jellegű lehet. De éppen az első belga gól után mutatkozott meg, hogy a csapatnak ez a taktika nem illik. Az olaszok győzni fognak.

A  mi tippünk: Olaszország győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,40 szorzóval.

Rate the review