Olaszország – Finnország 23.03.

Labdarúgás, szombat, 2019, Március 23, EURO 2020, 20:45 23.03. 2€

Nme nagyon értem a szorzókat ebben a párbajban, az olaszok szerintem jobban kiemelt csapat, mint Finnország. A kapuban Donnaruma AC Milanoból, majd Chiellini és Bonucci Juventusztól, a széleken Barzagli Fiorentinából és Florenzi AS Rómából. Elül Bernardeschi Juventuszból, aki jelenleg kiváló formájában van. Insigne hiány a sérülése miat igazán hiány. Ha van probléma az olasz csapatnál, ez a gólszerzés lehetne. A gyenge szorzók oka talán az lehetm, hogy Olaszország formája manapság nem a legjobb. Hazai pályán az utolsó 4 párbajban csak 3 gólt szereztek. Fokozatosan Hollandia, Lengyelország, Ukrajna és Portugália ellen játszottak. Mindegyikben az olaszok voltak a jobb csapat, kivéve a párbajt Hollandiával, ahol piros lapot kaptak. Utoljára otthon Portugáliával ismét jobbak voltak, de nem voltak képesek gólt szerezni. A gólhelyzetük kevés, a támadók minősége nem nagyon jó.

A finn játékosok töbsége nem játszik nagy európai klubokban, kivéve Hrádecky kapust, aki Bayer Leverkusenben játszik. A többiek ezekben a klubokban játszanak: BATE, Norwich, Gijon, Rangers, Zwolle, Tromso, FC Kopenhága, Crotone, Brondby, Orebro, Genk, Legia. A minőségük nem éri el az előző nemzeti csapat minőségét. Európa keretében gyengén átlagon alatti a csapat. Nem sok gólt kapnak, de nem is szereznek sok gólt. Idegenben nem teljesen tehetetlenek, csak néha kapnak nagy vereséget. Az eredményeitől kiemelkedik az 1:1 Horvátországgal a 2018 VB selejtezőjén. Utoljára verseny párbajban Magyarországon szenvedtek vereséget 2:0 eredménynel. Érdekes volt még a párbajuk November 2018-ban Görögországban, ahol a finnek a 28. perctől veszítettek.

Olaszország utoljára Finnországgal 2016-ban találkozott, ebből az olyaszok győzelme volt az eredmény 2:0. De ez már régen volt, ezért nem is fontos ez a számunkra. Az olaszok otthon játszanak, a csapat minősége jobb, ezért a győzelmére teszem a fogadásomat.

A mi tippünk: Olaszország győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,30

Olaszország – Finnország 23.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote