O să ajungă Prostějov la trofeul abandonat? Final Four este o provocare

O cupă cu adevărat mare și câștigătoare încă lipsește în vitrina de baschet Ariete Prostejov. În liga de origine și cea de pahar, au ajuns la final în zece cazuri, dar ultimul pas pe care nu l-au făcut până acum. Aceasta se va schimba în turneul final din Cupa Cehă, care se joacă astăzi și mâine în Brno. “Vrem să aducem cupa la Prostejov”, spune echipa Tomáš Mrviš Wing.

finale Final Four echipe îndreptară Decin Pardubice Prostejov, organizarea de Brno a primit de la wild card ceh de baschet a Federației. Nymburk, care de mult a Unibet dominat baschetul ceh în toate competițiile, nu va începe să concureze în competiție. Pentru alții, aceasta deschide șansele de a ajunge la ceașcă. “Va fi foarte interesant.Presupun că meciurile vor fi foarte aproape, și cred că vor reuși „, a declarat directorul general Prostejov Petr Fridrich.

Păstrarea Federației de Baschet după câțiva ani, a revenit la pohárovému format, cu victoria decis de turneu de top patru . În sezoanele anterioare, ultimele opt echipe calificate pentru compania și câștigătorul a trebuit să completeze trei jocuri în trei zile. “Sistemul din acest an este mai bun. Toate echipele vor Unibet ponturi pariuri sportive avea mai multă putere, ultimele meciuri ale plasamentului final va avea o taxa mai mare „, spune Eagles antrenor Zbyněk Choleva. Jucătorii lui Prostějov vor juca în semifinala împotriva casei Brno. Weakest participant la turneul liga ultimul loc, dar nu poate fi subestimată.De la începutul anului, el a câștigat trei meciuri în jocul de acasă și a pierdut doar șase puncte cu puternicul Decin. “Cupa este o altă competiție. Doar un meci decide cu privire la succes. Trebuie să facem o treabă bună, altfel nu ne uităm la finală “, spune Choleva. Echipa gazdă preia competiția și cu siguranță nu dorește să fie mulțumită de rolul unei gazde frumoase. Echipa a venit de la Nymburk Bennett și cu o nouă forță jocul a crescut. “Vrem sa surprindem si sa castigam semifinalele”, spune expertul Jaroslav Prášil, care a petrecut sezonul precedent in Prostějov. Turneul final va găzdui sala Rosnička, unde se găsesc jucătorii de baschet din Brno IMOS.Capacitatea de 1.500 de locuri Auditorium și, de asemenea, din acest motiv, potrivit organizatorilor a fost logic ca trofeul va fi redat în acest foarte Hall.

„Sunt încă mai vorbesc despre o mare tradiție de baschet în Brno, asa ca am, de asemenea, acest eveniment a vrut să se situeze într-o poziție demnă, care Unibet este, în plus față de baschet combinat“, a explicat alegerea sălilor de director general al organizării Mmcité Brno Martin Pavelec.

programul semifinalisti începe astăzi de la 16.30 jucători Pardubice și Decin, de la ora 19 pentru a juca jocul Prostejov și Brno. Maine de la 15 ore pentru a juca duel pentru locul al treilea, care începe finale la 17.45 ore.

Rate the review