Napoli-Nice 16.8.

Labdarúgás, szerda, 2017  Augusztus 16, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

A Bajnokok Ligája selejtezőjének az utolsó szakasza előtt vagyunk, ebben kemény harcok fognak zajlani. Az utolsó kör első párbajai vannak itt, én Napoli és Nice párbaját választottam elemzésemnek. Napoli a tavalyi szezonban az olasz bajnokságon a szép, harmadik helyen végzett. A hódítói csak Juventusz, aki csak 5 ponttal szerzett többet, és AS Róma, aki csak egy ponttal szerzett több pontot, mint Napoli. Így tehát Napoli 86 pontot szerzett 26-8-4 mérlegléssel és 94:39 gólaránnyal. A csapat tehát a legtöbb gólt szerezte az összes csapatok közül a versenyben. Ezt mind hála annak, hogy a csapat támadó jellegű. A nyáron a csapatot Maria Ruie erősítette AS Rómából és Marko Rog Dinamo Zagreb-ből. Napoli nem nagyon aktív a sztárok vásárlásában, inkább a csapatát fokozatosan építi, és ez meghozza a gyümölcsét. A csapat nagyon kompaktnak néz ki. A támadásban Indigne, vagy Mertens vannak, akik minden védelem réme, ezt asaját bőrén Real Madrid is megérezte. A lengyel Milik is már teljes formában van. No és nem hagyhatjuk ki Marek Hamšíkot sem, aki az egész csapat agya.

Nice tavaly a hazai bajnokságon nagy sikert aratott, ugyanis a harmadik helyen végzett, ezt csak kevesen gondolták. A csapat 78 pontot szerzett 22-12-4 mérlegért. Idegenben a párbajai nem oltak olyan meggyőzőek, mint otthon, a csapat a támadására támaszkodott. A másik dolog az, hogy Nice jelenleg nem a legjobb formájában van. Az idei ligán az első két körben mindkét párbaját elveszítette, először St. Etienne pályáján 1:0 arányban, majd meglepően otthon Troyes ellen 1:2 arányban. A párbajban hiányozni fognak Cypriano és Balotelli. Nice a nyáron Wesley Sneidert hozta a csapathoz, aki nem lép gyepre ebben a párbajban.

Nice nem nagyon tud idegenben játszani, nagyon nehéz dió vár rá. Nem is választhatok mást, mint Napoli győzelmét, mivel Napoli nagyon jó minőségű támadó csapat. Ezt nagyon nehezen lehet kivédeni jobb csapatoknak is, mint Nice. Egyértelműen Napoli győzelmére fogadok.

A  mi tippünk: Napoli  győzelme – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,29

 

Napoli-Nice 16.8. 5.00/5 (100.00%) 1 vote