Napoli-Manchester City 1.11.

Labdarúgás, szerda, 2017  November 1, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

Előttünk a Bajnokok Ligája 4. köre az alapcsoportokban, ez egy egész sor érdekes találkozót hoz, közöttük az F csoportban az egyik legszebb párbaja is ott lesz, Napoli és Manchester City között. Napoli formája eddig kiváló,  a hazai bajnokságon a csapat az 1. helyen van. Eddig 31 pontot szedett össze10-1-0 mérleggel és 32:8 gólaránnyal. A csapat pontokat csak egyszer veszített a 0:0 döntetlenben otthon Inter-el. Az utolsó 2 találkozóban a játékosai gólokra kaptak étvágyat, és így megmutatták, hogy jó a formájuk.  Hiszen 2 párbajban 6 gólt szereztek. A Bajnokok Ligájában a 3. helyen vannakaz F csoportban 3 ponttal 1-0-2 mérleggel és 5:5 gólaránnyal. Ugyanis azonnal az 1. párbajban Shakhtar pályáján meglepően 2:1 vereséget szenvedett. Utoljára pedig Manchester City pályáján szintén kikapott a csapat. A házigazdák edzője dícsérte a csapatot, hogy ez volt talán a legnehezebb ellenfele. Napoli elősorban a támadó triójára támaszkodik – Insigne, Mertens, Callejon. De a csapat közepe is jó minőségű, ahol Marek Hamšík -ot találhatjuk meg.

Guardiola második szezonja Manchester City-nél sokkal magabiztosabb, mint az első szezonjában. Ugyanis a Premier Leagueben a csapat az 1. helyen áll 28 ponttal 9-1-0 mérleggel és 35:6 gólaránnyal. Kiváló számok. Az utolsó bajnoki párbajban a csapat West Bromwich-al találkozitt idegenben, ez 2:3 győzelemmel végződött a vendégek javára. A csapat támadó ereje rendkívül erős, olyan játékosok vannak itt, mint Gabriel Jesus, Agüero, Sterling, Sané vagy Kevin De Bruyne. De a védelemben vannak azért hézagok. A Bajnokok Ligákján az F csoport 1. helyén vannak 9 ponttal és 3-0-0 mérleggel, a gólarányuk 8:1. Ezt az egyetlen gólt éppen Napolitól kapta.

Ebben a párbajban két nagyon magabiztos csapat találkozik, mindkét csapat vezeti a hazai versenyt. Mindkét csapatban jó a támadás, gyengébb egy kicsit a védelem, jó formában vannak a játékosok mindkét oldalon, így a győzelemre nehéz lenne fogadni, talán a gólok számára és arra, hogy mindkét csapat gólt szerez. Ugyan a szorzó nem káprázatos, de megfelelő a kockázathoz.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,45

Rate the review