Monaco – Marseille 02.09.

Labdarúgás, vasárnap, 2018, Szeptember 02, Franciaország, Ligue 1, 21:00

Vasárnap késő este záródik a francia Ligue 1 4. köre Monaco és Marseile párbajával. Mindkét csapat eddig 3 párbaj után azonosan áll 4 ponttal 1 győzelemért, 1 döntetlenért és egy vereséggel. Monaco az elején 3:1 győzelmet szerzett nantes ellen, majd otthon a szokatlan gólnélküli döntetlen Lillevel és egy hete a 2:1 vereségük Bordeaux pályáján. Marseille, a tavalyi Európa Liga döntőjében játszott, de kiesett Atletico Madriddal, az idei Ligue 1 versenyt szintén nagy stílusban kezdte, amikor otthon Tolouset 4:0 aránnyal verte meg. De ezután jött a nagyon meglepő 3:1 vereség Nimes stadionján és egy héttel később 2:2 döntetlen Rennes ellen, míg a félidőben Rennes 0:2 vezetésben volt. Rami mellet a csapatban Kamara és maxim Lopez forognak, és látható, hogy a védelem még nem nagyon jó működik. Ezen túlmenően Rami két párbajban játszott, benne marseille 5 gólt kapott, ez nem a legjobb bizonyítvány, és olyan támadók ellen, mnt Falcao, vagy Jovetič, ez nem lesz egyáltalán könnyű idegenben játszani.

Igaz, hogy Monaco legénysége már nem az, ami például két éve volt. De így is jól alá tud fűteni a saját stadionján mindenkinek, aki ide érkezik. Monaco 7 párbajbanegymás után Marseille ellen minden alkalommal legalább 2 gólt szerzett. A tavalyi eredmények 2:2 Marseilleben, otthon világos 6:1. Majd tavaly a Kupa nyolcaddöntőjében Monaco kiselejtezte Marseillen 4:3 hosszabbításban. Nem utolsó sorban itt van Rony Lopez a szélső zálog sorban, egy fiatal, 22 éves tehetséges játékos, tavaly a csapatáért 15 gólt szerzett. Monaco csapata érdekes módon van összeállítva, ahol ismert nevek mellett az idén újabb labdarúgó tehetségek fejlődhetnek, csak emlékezzünk nemrégiben Kylian Mbappera.

Nem fogadok most a győztesre, mivel ez elégé nehéz,  a szezon elején még a csapatok csak ismerkednek és ebben az időszakban születhetnek a meglepetések. Inkább a gólok számára fogadok, ezt ajánlom inkább mindenkinek, szerintem ebben a párbajban legalább 2,5 gólt szerez a két csapat. Minden statisztikai adat ezt megerősíti.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,5 gól esik  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,68

 

Monaco – Marseille 02.09. 5.00/5 (100.00%) 1 vote