Monaco-FC Porto 26.9.

Labdarúgás, kedd, 2017  Szeptember 26, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

Az alapcsoportok második körében Monaco pályáján találkoznak a házigazdák Porto csapatával.  Az egyetlen csapat, amely konkurrálhat PSG csapatának a francia ligán, az Monaco. Ez a hazai versenyben elégé sikeres, a számláján már 18 pont van és a gólaránya 21:8. Csak egyetlen ponttal a vezető PSG mögött. A csapatot ugyan elhagyta néhány jó játékos, mint Mendy, Bakayoko, Mbappé, Bernardo Silva, de a csapat tengyejét még mindig Falcao gólszerző alakítja, aki a hazai versenyen már 11 alkalommal talált a kapuba, mint a két középpályás Moutinho és Fabinho. Például a tavalyi szezonban a bajnokságukon otthon 17 alkalommal győztek, egyszer döntetlent játszottak és egyszer szenvedtek vereséget. A Bajnokok Ligája alapcsoportjában megverték Tottenham csapatát és CSKA Moszkvát és leverkusennel döntetlent játszottak. Play-off-ban otthon Man. City-t verték meg és Dortmundot is. Az első vereségük csak Juventusszal érkezett. Az idei Bajnokok Ligája kezdetén Lipcse stadionján döntetlent hoztak haza, így egy értékes pontot írtak a számlájukra.

Porto a szezonz nagyon jól kezdte. Ugyanis az első 7 kör után a hazai bajnokságon 21 pontjuk van és a gólarányuk 19:3. De a portugál ligában kevesebb a versenyképes csapatok száma, komolyan csak a párbajt Braga ellen lehet venni, amelyben 1:0 győztek. Mint minden szezonban, a csapatot elhagyta valamelyik a kulcsfontosságú játékosok közül, most Andre Silva távozott AC Milanoba és Martins Indi Stoke csapatához. Porto jelenlegi formája tesztelésére a Bajnokok Ligája első párbaja lett volna, amelyt Besiktas ellen játszottak, de a csapat teljesen leégett és 1:3 vereséget szenvedett. Mivel a törökök még öngólt is rúgtak maguknak.

Monaco hazai pályán három pontot szerez, aki biztosítani akarná a fogadását, dupla esélyben fogadhat arra, hogy nem szenved a csapat vereséget. Monaco otthon erős, ezért nem nagy kockázat ez a fogadás. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: Monaco nem szenved vereséget dupla esélyben – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,33

Monaco-FC Porto 26.9. 5.00/5 (100.00%) 1 vote