Monaco-Besiktas 17.10.

Labdarúgás, kedd, 2017  Október 17, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

A Bajnokok Ligája következő párbajában Monaco pályáján találkozik a házigazdával a török Besiktas. Monaco már megmutatta, hogy ez nem így lesz, mint a tavalyi szezonban. A nyári huzat a fő oka annak. Mbappé távozása után hiányzik nekik az a gyors futó, aki minden gyors labdát utolért a védelem mögött. És vagy kitalált egy gólhelyzetet, vagy jómaga gólt szerzett. A pálya közepén érezhető szintén Bakayok hiányzása is, kit senki sem tud jól helyettesíteni. De főleg Bernard Silva hiánya a fő. A csapatnak főleg az individualitása hiányzik, kis téren két ellenfelet is el tudott intézni. Ami a Bajnokok Ligáját illeti, az első párbajban döntetlent játszottak lepzig pályáján 1:1, ahol aránylag kiegyensújzott párbajról volt szó, majd a következőben otthon Porto csapatától 3 gólt kaptak, ami tehát meglepő volt. Meg kell említeni azt is, hogy Porto megérdemelten győzött és egyértelműen jobb csapat volt.

Besiktas a Bajnokok Ligáján két párbajból 6 pontot szerzett. Először Portot verte meg 1:3, a második párbajban otthon megbírkóztak Lipcsével 2:0. A török csapat a táblázatban az első helyen van a G csoportban, és az esetben, ha pontot szerez Monacoban, ami lehetséges, a helyzetét szépen megerősíthetné. De Besiktas a hazai török bajnokságon sem nem marad hátul, itt 13 ponttal a második helyen van a vezető Galatasaray mögött.

Szerintem Besiktas határozottan nem olyan kivülálló csapat tekintettel a jelenlegi formájára. A csapatban elégé tapasztalt játékosok játszanak, mint például elül Quaresma, Babel, vagy Talisco, a padon Alvaro Negredo. De a védelemben sem játszanak rosszabb fiúk, Pepe, Tošič, vagy Gary Medel. Természetesen Monaco kádere is jó, de az utóbbi időkben nem mutatnak nagy teljesítményeket, inkább csak kínlódanak. Ennek a bizonyítéka a bajnoki párbajuk Montpellier ellen, ahol nyugottan vereséget szenvedhettek volna. Arra fogadok szép szorzóval, hogy a vendégek nem szenvednek vereséget.

A  mi tippünk: Besiktas nem szenved vereséget dupla esélyben – a legjobb oddsok a Sportingbet fogadóirodánál 2,38

Rate the review