Marseille-Monaco 15.1.

Labdarúgás,vasárnap, 2017 Január 15, Franciaország, Ligue 1, 21:00

Monaco az idei szezonban hihetetlenül kellemetlen, támadó , és jó osszehangolt gépezet, amit gyakorlatilag minden párbajban megmutatnak. Ugyanis 19 párbajban a francia bajnokságra szokatlan és hihetetlen 56 gólt szereztek (ebben a szempontban PSG csak mögöttük van , akik „csak” 38 gólt szereztek), és csak egyetlen párbajban történt meg, hogy nem sikerült nekik gólt sazerezni. Ez nagyon régen volt már (Szeptemberben). De meg kell jegyezni, hogy a gólok tobségét hazai pályán szerezte. Azonban 22 gól az ellenfél pályáján 9 párbahban határozottan nem kevés. Ismét egyértelműen ez a legnagyobb szám a bajnokságon. Monaco a 2. helyen van, csak 2 ponttal a vezető Nice mögött, úgy hogy tavasszal harcolni fognak a bajnoki címért. A káder minőségével ez sikerülhetne is, főleg a támadásban. És itt a bökkenő…A védelmük nem éppen hibamentes és nagyon gyakran követnek el botlásokat, amelyekért drágán fizetnek a pontjaikkal. Ugyanis 20 gól, amit kaptak a hálójukba, egy ilyen csapatra elég sok.

Marseille szintén a csúcs francia csapatok közé tartozik, jelenleg a 6. helyen van. A bajnoki címért egészen biztosan nem fog harcolni, de a kupa helyekért biztosan szeretnének. Ha a hazai párbajaira nézünk, itt csak 1 gólt kaptak. No de milyen csapatokkal játszottak. Lillem Nancy, Caen. Mind csapatok a táblázat második feléből. Persze, Lyonon kívül. Egyszerűen egy csapatot hasonló minőséggel még az idei szezonban otthon nem vendégelt.  A csapat gólaránya 22:19. Jelenleg 4 győzelme van egymás után, 30 pontot szereztek eddig.

A találkozó szerintem kiegyensújzott lesz, de mivel Monaco támadó ereje hatalmas, Marseille kiváló védelmének ellenére is legalább 2 gólt szerezhetnének. Mivel a védelme gyengébb, az ellenfele is szóhoz juthatna. A két csapat legalább 2,5 gólt szerezhetne.

A  mi tippünk: legalább 2,5 gól esik a párbajban – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,85

Rate the review