Manchester United-Zorya 29.9.

Labdarúgás, csütörtök, 2016, Szeptember 29, Európa Liga, 21:05

Előttünk az Európa Liga második köre, és a színes kínálatból Manchester United párbaját választottam Zorya ellen. Zorya egy ukrán egység, amely az ukrán ligában játszik. A csapat jelenleg kilenc forduló után a 2. helyen van az első Shakhtar után. A tavalyi szezonban a táblázatban a 4. helyen végzett, így jutott be az Európa Ligába. A hazai bajnokságon a mérleglése 6-2-1. Az utolsó párbajban 2:1 győzelmet szerzett Vorskla ellen. Az Európa Liga első párbajában otthon Fenerbahce Istanbul ellen 1:1 döntetlent szerzett. De meg kell említeni, hogy Fenerbahce idegenben nem játszik nagyon meggyőzően, ezen kícül Ukrajnán minden csapatnak nagyon nehéz játszani. Zorya idegenben sokkal gyengébb, mint otthon, ezt a tényt nagyon figyelembe kell venni a fogadásnál.

Manchester United csapatát nem szükséges hosszan bemutatni, mindenki nagyon jól ismeri, aki a focit figyeli. Jelenleg a csapat a Premier League versenyén a 6. helyen van, az idei szezonba nagyon sikeresen lépett, de egy kis idő múlva bekövetkezett az elvárt forma csökkenés. A veresége után a városi riválisától Manchester Citytől 1:2, bekovetkezett a vereség Feyenord csapatától is az Európai Liga 1. fordulójában 1:0 arányban. És bár Manchester nem a rosszabb csapat volt a találkozón, mégis a vereség nem egy kedves dolog a rajongók számára. Azután Watfordban  ismét 1:3 vereség következett, és itt már a rajongók aggódni kezdtek. De azután a tavalyi bajnok Leicester ellen győzni tudott a csapat, és ez erőt öntött a vérükbe. A nyáron Manchester erősített, Paul Pogba Juventuszból, Zlatan Ibrahimovič, aki utoljára PSG csapatában tevékenykedett. Már az első párbajokban gólokat szerzett. Továbbá Henrikh Mchitarjan a Bundesliga egykori legjobb játékosa, aki még eddig nem mutatta meg a tudását.

Egyértelmű, hogy a házigazda fog nyerni, ennek igazították a bukmékerek a szorzókat is, amelyek a győzelmére nagyon alacsonyak.

A mi tippünk:Manchester united  győzelme – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,17 szorzóval.

Rate the review