Manchester United – Arsenal London 05.12.

Labdarúgás, szerda, 2018, December 05, Anglia, Premier League, 21:00

Folytatódik az angol Premier League 15. köre, benne találkoznak a nagy angol klubok, Manchester United és Arsenal London. Arsenal egy olyan klub, amely kádere olyan játékosokból áll össze, mint Lacazette, Aubameyang, Mchitarjan, Özil, Ramsey, vagy például Torreira. Röviden, minden játékos egyenlő jó minőséggel. Az előnyei elsősorban a támadás,neki köszönhetően is az utolsó bajnoki találkozón az erős Tottenhamnak 4 gólt tudtak belőni és végül 4:2 győzelmet szerezni. A támadó képességeit az utolsóelőtti párbajban is megmutatták, amikor az Európa Liga versenyén Vorskl stadionján  0:3 győzelmet szereztek. Ezért nem csoda, hogy ez a londoni egység az idei szezonban a hazai bajnokságon már 32 gólt szerzett. Többet már csak Manchester City szerzett. Unai Emery edző elégedett lehet, mivel a legénysége augusztus felétől  egyetlen párbajban sem nem szenvedett vereséget, így a sorozata vereség nélkül már 19.

Természetesen, Manchester United csapatának is a kádere nagyon jó minőségű, színeiben Romelu Lukaku, Marcus Rashford, Paul Pogba, Matič, Mata, Shaw és természetesen, David de Gea. Ezek a játékosok együtt nagyon erős csapatot alkotnak, amely a Bajnokok Ligáján ebben a szezonban nagyon sikeres. A hazai bajnokságon már nem olyan sikeresek, mivel Manchester 14 bajnoki kör után csak a 7. helyen áll, de ennek ellenére nem lehet kételkedni azon, hogy gólokat azért tud szerezni, amit bizonyít az a tény is, hogy az idén a csapat már 22 gólt szerzett. Meg kell említeni azt is, hogy az idén a nagy párbajokban otthon erős csapatokkal minden alkalommal pontokat veszített, Liverpoolal 1:4 vereség, Tottenhammal 0:3, idegenben sem nem nagyon sikeres a nagy csapatokkal, Chelseaval 2:2, City ellen a városi derbin 3:1 vereséget szenvedtek.

Igazán nehéz kiválasztani ebben a helyzetben a győztes csapatot, ezért inkább a gólokra fogadok ma este. Több a lehetőség a fogadásra, szerintem mindkét csapat gólt szerez, mivel ezeknél a csapatoknál esik a legtöbb gól, majd a gólok számára, legalább szerényen 2,5 gól esik a párbajban.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok az Bet2u fogadóirodánál 1,63

 

Manchester United – Arsenal London 05.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote