Manchester United – Arsenal 29.04.

Labdarúgás, vasárnap, 2018 Április 29, Anglia, Premier League, 17:30

Manchester United a liga táblázatában a 2. helyen van és a győzelem a riválisa ellen Arsenal ellen, bebiztosítja a helyét a jövő évi Bajnokok Ligájában. Ez valamivel könnyebb is lesz számukra, mert a csapat Old Trafordra azzal a tudattal megy, hogy előttük áll a visszavágó az európa Liga elődöntőjébenAtletico Madrid ellen. De azért ez mégis, mint máskor, egy nagy párbaj lesz. Nézzünk néhány statisztikai adatot. Arsenal utolsó 7 párbajában a versenyen 3, vagy több gól esett. Idegenben Arsenal a versenyen elveszítette az utolsó 5 párbaját. United a versenyen az utolsó 7 párbajból 6 megnyert. United otthon Arsenal ellen az utolsó 14 párbajból 13-ban verhetetlen volt, minden versenyt beleértve. United a versenyen az utolsó 7 párbajból 6 alkalommal ban 2, vagy több gólt szerzett. Arsenal a verseny utolsó 3 párbajában idegenben minden alkalommal 1 gól külömbségével veszített.

Unitednél Jose Mourinho azonos csapatot állíthatna a gyepre, amely megverte Tottenhamot az FA Kupa elődöntőjében. Alexis Sanchez először mutatkozik be Arsenal ellen, ahonnan érkezett a téli átlépések keretében. Eric Bailly a kupán hiányzott a betegsége miatt, de most bejuthatna a káderbe. Arsenalnál Santi Cazorla a héten már edzett, deaz idén biztosan már nem játszik, és meglátjuk, hogy jövőre vissza-e tér a nagy foci világába. Henrikh Mkhitaryan közel áll a térd sérülése után a visszatéréshez, de talán a játékban majd hiányozni fog. De csütörtökön már az Európa Ligában játszhatna. Pierre-Emerick Aubameyang Old Trafordon játszhatna az alapban, mert az európa kupákat az idén nem játszhatja. Arsene Wengernek néhány változást tennie kellene, hogy a csapata friss legyen Atletico Madridra.

Arsenal az idén a bajnokságon csak 2 alkalommal győzött a 16 párbajból idegenben, így United a kiemelt csapat, már azért is, hogy Gunners kímélni fogja néhány játékosát az Európa Ligára. United következő 3 pontja besegíthetné a csapatot a bajnoskág legjobb 4 közé.

A  mi tippünk: Manchester United győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,46

 

Manchester United – Arsenal 29.04. 5.00/5 (100.00%) 1 vote