Manchester City – Wolves 14.01.

Labdarúgás, hétfő, 2019, Január 14, Anglia, Premier League, 21:00

Az angol Premier League 22. körének az utolsó párbaját játszák hétfőn este. Manchester City találkozik otthon Wolves csapatával. City a táblázatban a szép 2. helyen állnak, és csak 4 pontot veszítenek a vezető Liverpoolra, valójában 7 pontot, mert Liverpool már lejátszotta a mérkőzését, benne 1:0 győzelmet szerzett, így már 57 pontja van. City a múlt héten javított, amikor 7 pontról csökkentette a pont hiányát,amikor Reds felett győztek. Ebben a párbajban City volt a jobb csapat, ezért joggal maradt nála a 3 pont.  City gólaránya kiváló, 56:17, tehát a harmadik legjobb védelme van a bajnokságon és egyúttal a legjobb támadásuk, 7 góllal szereztek többet, mint Liverpool. Így City maradt a legjobb csapat hazai stadionon, ahol csak 1 alkalommal veszítettek pontokat, 4 körrel ezelőtt Crystal Palace-vel 2:3. A többi 10 mérkőzésben minden alkalommal győztek, így a gólaránya otthon 37:10,ami átlagban 4,7 gól egy párbajra.

Wolves a táblázatban a 9. helyen állnak 29 pontot szereztek eddig 8 győzelemért és 5 döntetlenért, a csapatnak 8 veresége van. A gólaránya 23:25. Az utolsó körben otthon Crystal Palace -vel szenvedtek vereséget 0:2 eredménnynel. A csapat étvágyat kapott az FA Kupán, amikor otthon Liverpooolal állt szemben, ezek a párbajt inkább csak elhanyagolták, ezért a Farkasok örülhettek a hazai győzelmüknek 2:1 eredménnyel. Wolves azért egészen kiszámíthatatlan csapat, például a tavalyi év végén Tottenhamban 3:1 szenzációs győzelmet szerez, majd 4 nap múlva otthon 0:2 vereséget szenved Crystal Palace-vel. Örom fogadni. Vagy inkább őrűlet.

City szintén megnyerte a párbaját a Kupában, amikor Rotherham csapatát fogadta otthon, ebből 7:0 volt a égeredmény. City így jó hangulatban megy a pályára, emlékezetében van még a győzelme is Liverpool ellen, így a csapat önbizalma és hangulata nagyon magas szinten lessz. Guardila továbbá is kergetni fogja Liverpoolt, ehez természetesen otthon Wolves ellen győzni kell. Az erejét fogja mutogatni, nem húzódik hátra. Valószinű, hogy gólt kapni is fog, de a győzelemért mindent megtesz.

A  mi tippünk: Manchester City győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,21

source: win-clic.com

 

Manchester City – Wolves 14.01. 5.00/5 (100.00%) 1 vote