Los Angeles Galaxy – Orlando City 30.7.

Labdarúgás, hétfő, 2018  Július 30, USA, MLS, 03:30

Orlando City soccer Club csapatát 5 órás repülés várja az egés Egyesült Államokon keresztül, hogy Los Angeles Galaxy csapatával tálálkozzanak. Galaxy 21 kör után a táblázatban a 4. helyen vannak 32 ponttal, utoljára a csapat a városi riválisával Los Angeles FC 2:2 döntetlent ért el, amivel meghosszabbította a verhetetlenségét, már 6 találkozóra egymás után. Az első Dallaszra 7 pont vesztessége van. A vereség esetében egészen a 6. helyre is eshetnének, és így veszélyezhetnék atovább jutását a play-offba. Los Galácticos azonban otthon jól játszik és az utolsó 4 párbajból 3 győzelmük van és 1 döntetlenük. A hazai párbajok táblázatában a 8. helyen vannak, 10 párbajban 5 győzelme, 1 döntetlene és 4 veresége van. A csapatot főként Zlatan Ibrahimovič tartja, aki 12 gólt szerzett a húszból, 9 gólt Ola Kamara szerzett. Ebben a párbajban mindkét csapat játszani fog teljes erővel, így a támadásokból bőséges látvány lesz.

Orlando City 21 kör után a táblázat 9. helyén van 22 ponttal, az utolsó körben otthon a második New York Cityvel 0:2 arányban szenvedett vereséget, így már a második párbajuk van győzelem nélkül. A klub éppen nem a legjobb hangulatában van, főként a párbajaiban idegenben nem sikeresek. Az MLS-ben 8 vereségük van egymás után, 25 gólt kaptak és csak 9 gólt szereztek benne. A jelenlegi statisztikái idegenben 10 párbajban 2 győzelem, 8 vereség, 10:27 a gólaránya és csak 6 pontot szereztek itt. Itt az utolsó 11.-ik helyen vannak a táblázatban. James O’Connor edző bevallotta, hogy a csapata nehéz időszakot él át, de ígéretet tett, hogy ez minden javulni fog. Látható, hogy problémái vannak a klubnak, de ezeket meg kell majd oldani és ez hosszabb ideig el tart.

Los Galácticos oldalán áll nem csak a hazai környezet,a játékosok minősége, de a játékosok pszichikai jólléte is. Bízok benne, hogy Los Angeles bebizonyítja a formáját és a párbajt megnyeri. Orlando csak egy alkalommal játszott Los angelesben 2016 szeptemberében, akkor 4:2 arányban szenvedett vereséget.

A  mi tippünk: Los Angeles Galaxy győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,45

 

Los Angeles Galaxy – Orlando City 30.7. 5.00/5 (100.00%) 1 vote