Los Angeles Galaxy – Minnesota United 12.08.

Labdarúgás, vasárnap, 2018  Augusztus 12, USA, MLS, 04:30

LA Galaxy az idén lassabban indult neki a versenynek, de már most egyértelműen megmutatta, hogy hová tartozik. A Nyugati konferencia legmagasabb helyein mozog, jelenleg az 5. helyen állnak. A 2.-6. hely között a külömbség csak nagyon apró, 3 pont. Így minden pont nagyon fontos. LA Zlatan Ibrahimovič érkezése óta úgy működik, mint egy jó gépezet, és Zlatan is nagyon jó teljesítményeket mutatott már. Eddig 15 gólt szerzett 17 párbajban, és ehez 4 gólpaszt is hozzá tett. Természetesen,a támadás nem csak rajta múlik, hanem a többiek is tevékenykednek, mint például Kamara, aki 9 gólt szerzett, vagy Alessandrini, aki 7 gólt szerzett.  A házigazdának nem sikerült a múlt héten a párbaja Coloradoban, ahol 1:2 aránnyal szenvedett vereséget, de meg kell mondani, hogy Ibrahimovic nem játszott. Másképen LA csapatának nagyon jó minőségű játékosai vannak, Ashle Cole, a Santos fivérek, Ciani, Skjelvik és mások.

Minnesota jóval rosszabbul áll, 4 hellyel áll LA mögött, tehát a 9. helyen. Az utolsó párbajai nem voltak sikeresek, a múlt héten otthon vereséget szenvedtek 1:2 aránnyal Seattletől, azelőtt 2:4 vereséget Vancouverben. A vendégek soraiban határozottan nem állnak olyan jó minőségű játékosok, mindenesetre a legjobb gólszerzője Darwin Quintero 10 gólall. Majd Ramirez és Ibarra, mindegyikük 7-7 góllal. Minnesota gyengéje éppen a párbajok idegenben, az egész versenyben nekik vannak a legroszabb eredményei a párbajokban idegenben, amikor 10 párbajban csak 3 pontot szereztek, egészében 29 gólt kaptak bennük. Minden bajnoki párbajban az idén idegenben legalább 2 gólt kaptak, kivétel Orlandoban, ahol csak 1 gólt kaptak, 2:1 győzelmet szereztek itt. De ez már legalább 5 hónapja tortént. Tavaly a két csapat 2 alkalommal találkozott, LA minden alkalommal legalább 2 gólt szerzett.

Fogadni lehet tehát arra is nagyobb kockázat nélkül, hogy LA legalább 2 gólt szerez Minnesota ellen, de én LA győzelmére fogadok.

A  mi tippünk: Los Angeles Galaxy győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,57

 

Los Angeles Galaxy – Minnesota United 12.08. 5.00/5 (100.00%) 1 vote