Liverpool – FC Barcelona 07.05

Labdarúgás, kedd, 2019,  Május 07, Bajnokok Ligája, 21:00

A visszavágók a statisztikák szerint gazdagabbak szoktak lenni a gólokra. Az első párbaj Liverpool számára nagy balszerencsével végződött. Egy kicsit azért bíztam benne, hogy sikerülhetne neki győzni. Ha több lövése volt, többet tartotta magánál a labdát, több szögletje volt, mégis veredéget szenvedett, mivel a focit gólokra rúgják. Ha tovább jutna, akkor ez hihetetlen csoda lenne. Az első párbaj könyörtelen volt tehát a számára, ha legalább 1 gólt szerzett volna, minden másképen lehetett volna, de így, hogy nem is szerzett gólt, teljes kudarc. Ugyanis a csapat a mérkőzés vége felé nagyon nyílt játékot játszott, amit Barcelona kihasznált a gyors ellentámadásaira. Liverpool szerencséjére már a 4. gól nem sett a hálójába, így elméletileg van  még reménye tovább jutni. Csak elméletileg. Nem szabad neki gólt kapni. Ha mégis csak kapna, akkor 5 gólt kellene neki szereznie. Ez lehetetlen. És valószinűleg ez lesz Barcelona célja is.

Liverpool nagy esélye az, hogy otthon játszik. A nézők Anfielden biztosan lenyűgöző hangulatot teremtenek majd és a játékosait előre fogják kergetni. És ez szükséges Barcelona ellentámadásainak is. Kihasználni az ellenfélô alacsonyabb figyelmét. Azt hiszem, nem szükséges itt a két csapat mérkőzéseinek a statisztikáit emlegetni, hiszen aki figyeli a labdarúgást,nagyon jól ismeri ezeket a csapatokat. Hol a gyengéi és az erős oldalai. Mindkét csapat támadása óriási erővel rendelkezik, talán Liverpool kádere nem olyan széles, mint Barcelona kádere, de a minőség meg van. Ez minden azért beszél, hogy ez a párbaj nem lesz szegény a gólokra. A kérdés, hány gólt lesz képes a két csapat produkálni.

Azt sem hiszem, ha Liverpool két gólt kap, hogy egyszerűen Klopp legénysége már nem igyekszik több gólért és csak egyszerűen megadja magát. És ezt sem nem gondolom, hogy Barcelona 0:0 döntetlenért utazna Angliába, mivel ez nagyon veszélyes lehetne számára. Éppen az ellenkező lehet  igaz, hogy ez lehet az egész verseny leggazdagabb mérkőzése a gólokra. Várjuk ki tehát az estét, és fogadjunk a gólok számára.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,5 gól esik  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál  1,73

 

Liverpool – FC Barcelona 07.05 5.00/5 (100.00%) 1 vote