Liverpool-Chelsea 25.11.

Labdarúgás, szombat, 2017 November 25, Anglia, Premier League, 18:30

A Premier league 13. köre van előttünk, benne találkoznak Liverpool is Chelseavel, amely talán a legérdekesebb mérkőzés lesz a hétvégén Angliában. Liverpool jelenleg a táblázatban az 5. helyen van 22 ponttal 6-4-2 mérleggel és 24:17 gólaránnyal. A versenyen a csapatnak 3 győzelme van egymnás után, otthon 3:0 Huddersfield, idegenben West Ham 1:4 és az utolsó párbajban otthon 3:0 verték meg Southamptont. Ahogyan ez látható, a csapatnak a támadásban nincsenek problémái és  Firminho, Coutinho és Mané szintén jól működnek. Nagyon szép látvány figyelni őket, ahogyan varázsolnak a labdával. Kedden Liverpool Spanyolországban Sevillával találkozott, már az első félidőben 0:3 vezetésben volt. De a házigazda végül szintén 3 gólt szerzett, az utolsót a 93. percben. Liverpool a hazai versenyben is elégé sok gólt kap, így a védelem egy kicsit sántikál, 17 gól 12 mérkőzésben. Tehát a védelme gyengébb. Moreno vagy Lovren tehát több hibát követ el, mint ahogyan ez kívánatos lenne.

Chelsea a táblázatbn a 3. helyen van 25 ponttal, 8-1-3 mérleggel és 23:10 gólaránnyal, ami 2,8 gól egy párbajra. Chelsea mögött 4 győzelem áll egy sorban, amikor fokozatosan otthon Watfordot 4:2, idegenben Bournemouthot 0:1, otthon Manchester Unitedet  és végül idegenben West Bromvichet 0:4 arányban győzte le. Chelseanak elül szintén nincsen problémája, amikor elég sok gólt tud szerezni, itt Morata és Hazard gondoskodnak a gólokról. Chelsea a Bajnokok Ligáján is játszik, itt a C csoportban a 2. helyen van egy nehéz konkurrenciával, mint AS Roma, vagy Atletico Madrid.

Mindkét csapatnak a Premier Leagueben jó eredményei vannak az utolsó párbajokból. De Liverpool nem találkozott nagyon nehéz ellenfelekkel, így most nehéz megpróbáltatás előtt állnak különösen az után, hogy Sevillában 0:3 vezetés után vereséget szenvedtek. Liverpool melül veszélyes és jó minőségű, így azt hiszem, hogy otthon képes lesz gólt szerezni Chelsea ellen is. De világos, hogy Chelsea is tud gólt szerezni.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,57

Liverpool-Chelsea 25.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote