Liverpool – Chelsea 14.04.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Április 14, Anglia, Premier League, 17:30

Liverpool edzője Klopp olyan játékosokkal rendelkezik, mint Salah, Firmino, Mane, Fabinho, Wijnaldum, Van Dijk, vagy a brazil kapus Alisson. Ezért nem is csoda, hogy ez az egység jelenleg Anglia legjobb csapatai közé tartozik. És ezt az eredményei is bizonyítják.Az utolsó 10 mérkőzéséből Liverpool nem veszített el egyetlen párbajt sem annak ellenére is, hogy olyan ellenfelei voltak, mint Manchester United, vagy Bayern München. A kiváló minőségét nem csak a hazai versenyen bizonyítja, hanem az európai színpadon is. A csoportok fázisában együtt PSG csapatával tovább jutott és maguk mögött hagyták az erős Napolit. A nyolcaddöntőben Bayern Münchent selejtezte ki, és a teljesítménye, elsősorban amelyet Németországban mutattak, kiváló volt. Liverpool a visszavágón kefejezetten jobb csapat volt. Néhány veszélyes esélyt teremtett magának, ezeket ki is használta. Egészen megérdemelten jutott el a legjobb 8 közé. A tényt, hogy Liverpool jelenleg kiváló formában van, megerősítette az utolsó győzelem is Porto ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ez 2:0 eredménnyel végződött. Azonban a hazai bajnokságon Manchester Cityvel harcol a bajnoki címért, a verseny végéig már csak 5 párbaja van, minden pont vesztesség ezt a célt veszélyezteti, ezért Liverpool motivációja óriási.

Nem szeretném semmivé tenni Chelsea minőségét, de az igaz, hogy a jelenlegi kádere minősége nem éri el Liverpool minőségét. Ezt az Európa Ligán is bebizonyította. Ugyan Slaviat megverte, de nem azért, hogy olyan nagy nyomást fejlesztett volna a házigazdára. Az eredmény 0:1 volt, tehát nagyon szoros. Chelsea idegenben gyakran veszít pontokat a hazai bajnokságon, 16 párbajában idegenben 6 vereséggel végződött számára, még gyengébb csapatokkal is. Azonban ez a csapat is szeretne az első 4 legjobb csapat között lenni, így itt is van motiváció.

Mivel Liverpoolnak segíthet a jobb kádere mellett a hazai környezet előnye is, ezért a házigazda győzelmére fogadok. Bízok benne, hogy Liverpool minősége jobb.

A  mi tippünk: Liverpool győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,72

 

Liverpool – Chelsea 14.04. 5.00/5 (100.00%) 1 vote