Leverkusen – Hertha Berlin 18.12.

Labdarúgás, szerda, 2019, December 18, Németország, Bundesliga, 18:30

Leverkusen egy igen csak kiszámíthatatlan csapat, először  otthon Bremen csapatát megveri, majd szintén otthon M’gladbach csapatával vereséget szenved, majd Atletico Madriddal otthon 2:1 győzelmet szerez a Bajnokok Ligáján. De szintén otthon Freiburg ellen csak 1:1 döntetlent játszik, és csak úgy 2:1 győzelmet szerez Bayern München stadionján, és utoljára 0:2 vereséget szenved az utolsó FC Köln stadionján, miközben még 2 piros lapot is lap. Ki tud eligazodni ebben? Jelenleg ez a csapat a táblázatban a 7. helyen áll és egészen sok szerencséje van, hogy a többi erős csapatot is éri vesztesség. Ezért is még ott van a harcokban a legjobb helyekért, mert csak csupán 4 pont vesztessége van a 3. Dortmund csapatára és csak 2 pont vesztessége van a negyedik Bayernre. A Bajnokok Ligája alapcsoportjában szintén nem nagyon jó eredményeket szerzett, a harmadfik helyről léphet a tavaszi selejtezőbe az Európa Ligán.

De most Leverkusennek szüksége van igazán jól játszani a hazai bajnokságon, és ebben a mérkőzésebn az esélyei talán nagyok lehetnek. Ugyanis Hertha Berlin érkezik hozzá, ezzel az ellenféllel tud játszani és sikeres lenni. Igen, Hertha az utolsó körben végre otthon győzni tudott 1:0 Freiburg ellen, amikor az egyetlen gólt Darida szerezte. De azelőtt Hertha a bajnokságon 7 mérkőzésben egymás után nem szerzett győzelmet, csak 2 alkalommal döntetlent, és például az utolsó előtti párbajában idegenben 4 gólt kapott Augsburgban. Egyszerűen Hertha csapata nem képes jobb lenni, mint hogy a táblázatban a második felében szerepeljen. Ha a két csapat kölcsönös mérkőzéseire nézünk, akkor Leverkusezn egyértelműen jobb csapat, az utolsó évadban 2 mérkőzésben mindkét párbajt Leverkusen nyerte meg magas győzelemmel, 5:1 Hertha stadionján, otthon megbírkózot velük 3:1 eredménnyel.

Most hasonló színekben látom az egészet, Leverkusen nem engedheti meg magának a további habozást sem a teljesítményében, sem az eredményekben.

A  mi tippünk: Leverkusen győzelme – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál 1,57

 

Rate the review