Levante – FC Sevilla 27.04.

Labdarúgás, péntek 2018, Április 27, Spanyolország, La Liga, 21:00

Előttünk a spanyol La Liga 35. köre, pénteken este játszák az 1. párbajt Levante stadionján.Levante jelenleg a 17. helyen áll, minden csapat utánna már kiesésre kész. Így a kieső La Coruňara 9 pont előnye van. És bár van elméleti remény arra, hogy La Coruňa kielőzze Levantet, ez már inkább meseország fantáziája. Levante most már lazább lehet és élvezheti a párbajt a saját rajongói előtt. Jelenleg már a formája is elégé jó, amikor már 3 párbajban győzött az utolsó ötből. A csapat csak Atletico Madrid stadionján szenevdett vereséget 3:0. Azonban az utolsó 3 párbaját otthon megnyerte2:1 Eibar ellen, 2:1 Las Palmas ellen és utoljára 1:0 Malagával. Az utolsó körben Athletico Bilbao pályáján meglepően 1:3 győzelem született. Levante nagyon szimpatikus támadást mutatott be, a párbaj dísze volt ez.

Sevilla a 7. helyen áll 48 ponttal, 14 győzelemmel, 6 döntetlennel és 13 vereséggel, a gólaránya 41:52. Ez a hely bebiztosítja nekik jövőre az Európa Ligát. Három pontot veszít Villarealra, a csapat célja ezt utolérni. Közvetlen mögötte van Getafe azonos pontszámmal és Girona, amely csak 1 pontot veszít. Sevilla 5 találkozót játszott győzelem nélkül, amikor 3 pontot szerzett 3 döntetlenért. Az utolsó körben 0:0 döntetlent játszott La Coruňa stadionján. Az utolsó párbaja 2:2 döntetlennel végződött otthon Villareallal. Sevilla átlag góljai 2,8 egy párbajban.

A párbajban Athletic Bilbao ellen Bardhi 2 gólt is szerzett, így biztosan Sevilla ellen is szeretne gólt szerezni, Sevilla pedig Ben Yedderre fog támaszkodni, aki visszatér a kártya büntetése után a pályára. Sarabia és Correa a vendégek további támadói. Levante nyugalommal játszhat, mivel valószinű, hogy a versenyben marad a jövő évi szezonra is, az utolsó időkben szolid volt a formája, a győzelme Bilbao ellen nagy magabiztosságot adott a csapatnak. Sevilla mostanában rosszul áll, harcolnia kell a 7. helyért, Levante pályáján támadni kezd, mert nincsen már mire várakozni. Levante a vendégeinek kemény dió lesz.

A  mi tippünk: több, mint 2,5 gólt szerez a két csapat – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,75

 

Levante – FC Sevilla 27.04. 5.00/5 (100.00%) 1 vote