Lengyelország – Olaszország 14.10.

Labdarúgás, vasárnap, 2018 Október 14, UEFA Nemzetek Ligája, 20:45 

Nézzük közelebről a Nemzetek Ligáján a 3. csoportbna Lengyelország és Olaszország csatáját. Bár engyelországot a csoportjában nem kiemelet csapatnak szánták, megmutatkozott, hogy problémák nélkül játsza a saját támadó fociját olyan ellenfelek ellen is, mint éppen aOlaszország. Az edzőjük Brzeczek az első párbajban támadó taktikát választott, és a pályán ezek szerint is nézett ki a játékuk. A mérkőzés gazdag volt az esélyekre, szép látványos volt. Egy pillanattal a félidő előtt a támadási aktivitásai értékelve voltak góllal is, amikor Zielinski tudott sikeres lenni. De Olaszország hála a büntető rúgásának talán csak 15 perccel a vége előtt tudott egyenlíteni. Ennek ellenére a teljesítmény, elsősorban hála a támadásoknak Lengyelország oldaláról, nagyon jó volt. A második párbajban Lengyelország otthon hazai pályán 2:3 vereséget szenvedett Portugáliától. A párbaj sok esélyt kínált, azonban Portugália ebben a párbajban sokkal jobban játszott, ezért a végeredmény megérdemelt volt. De ez a párbaj is megmutatta, hogy Lengyelországnak nincsenek problémái gólokat szerezni.

Olaszország edzője olyan játékosokkal rendelkezik, mint például Immobile, Zaza, Chiesa, Jorginho, vagy Bonaventura. Minden említett játékos egy jó támadót jelent., egy igazán jó minőségű erőt. A párbajokban minden alkalommal 3 támadóval játszik, és ehez van alárendelve az egész játék. Ennek köszönhetően Olaszország a párbajaiban aránylag elég sok esélyt tud létrehozni, és éppen ezért is kap gólokat. Utoljára Portugália ellen, amely képes volt gólt szerezni és további ígéretes esélyeket teremteni. A Nemzetek Ligája utolsó párbajában Ukrajna ellen nagy mennyiségű esélyt teremtett, de az ukrán kapus kiváló teljesítményének hála csak egyet tudtak megvalósítani. Tekintettel arra, hogy milyen erős jelenleg Olaszország, bízok benne, hogy legalább 1 gólt tud szerezni Lengyelország ellen is.

Mindkét csapat támadó jellegű, szeretnek gólokat szerezni, ismét szerintem sok esélyt láthatunk, és mivel a védelmek hátrányba vannak, mindkét csapat szerezhet gólt.

A  mi tippünk: minkdét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,99

 

Lengyelország – Olaszország 14.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote