Leicester – Manchester City 26.12.

Labdarúgás, szerda, 2018, December 26, Anglia, Premier League, 17:00

Leicester az utolsó hetekben nagyon jól játszik. Az utolsó 10 bajnoki párbajból csak 2 vereséget szenvedett, ezt is az utolsó két körben. Leicester legjobb fegyvere elsősorban a támadás, főként Jamie Vardy előadásában, aki egyúttal a csapat legjobb gólszerzője. Ezt a játékost elül Iheanacho támogatja. A zálogsorból pedig őket Demara Gray és James Madison támogatják, aki jelenleg kiváló formájában van. Ezek a játékosok együttesen egy olyan csapatot alkotnak, amely a legjobb angol csapatok ellen is tud gólokat szerezni, amit az utolsó bajnoki párbajában is megmutatott az erős Chelsea stadionján, ahol 0:1 eredménnyel tudtak győzni. Az idén ez az angol klub már 22 gólt szerzett. Jelenleg a táblázatban a 9. helyen áll 25 ponttal és 7 győzelemmel, 4 döntetlennel és szintén 7 vereséggel. A bajnokságon eddig 21 gólt kapott, tehát a gólaránya is egészében kiegyensúlyozott. Otthon ez a csapat 11 pontot szerzett.

Gondolom, hogy Manchester City csapatát nem szükséges különösen bemutatni. A játékosai, mint Sterling, Agüero, Jesus, Silva, Fernandinho, Walker, vagy például Stones is a legjobbak közé tartoznak az egész angyol Premier League versenyében. A válogatottakban a csapat támaszai közé tartoznak, amit az eredményei is megmutatnak. A Premier leaguen 18 bajnoki kör után lenyűgöző 50 gólt szereztek már. Jelenleg a 2. helyen vannak 4 pont vesztességgel az első Liverpoolra. Az erejével az Európai szinten is szépen bemutatkoztak, a Bajnokok Ligája alapcsoportjaiban 16 gólt szereztek, ami átlagban majdnem 3 gól egy párbajban. Ezért nem csoda, hogy végül az első helyről jutottak tovább nagyobb problémák nélkül. Kiegészítésül, a táblázatban 44 pont világit a számláján, 14 győzelmet szereztek és 2 döntetlent, szintén 2 alkalommal szenvedtek vereséget. A gólaránya kiváló, 50 gólt szereztek és csak 13 gólt kaptak.

Ezért is a fogadásomat ismét arra támasztom, hogy mindkét csapat tud gólokat szerezni, természetesen, a vendég csapat esélyei a győzelemre magasabbak, mint a házigazda esélyei, tessék választani.

A  mi tippünk: minkdét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,91

 

Leicester – Manchester City 26.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote