Leicester-Chelsea 9.9.

Labdarúgás, szombat, 2017 Szeptember 9, Anglia, Premier League, 16:00

Az angol Premier League 4. kore áll előttünk, benne találkoznak Leicester  Chelseaval. Leicester a2015/16 álom szezon után, amikor a Premier League győztes kupáját emelték a fejük fölé, tavaly már a valóságban találták magukat, amikor a 12. helyen végeztek. A csapat a számlájára 44 pontot írt 12-8-18 mérlegért és 48-63 gólarányért. Ennek ellenére a csapat hazai pályán elégé sikeres volt, ahol a mérlege 10-4-5 volt és a gólaránya 31:25. Idegenben a Rókák már csak sovány 10 pontot tudtak szerezni. A nyáron a csapatnak sikerült megtartani minden fontos tagot és egészen kellemesen erősíteni a csapatot. A spanyol Sevillából Iborra érkezett, szintén Maquire Huu-ból, és nagyon meglepő név Iheanach volt, aki Manchester City-ből érkezett. A nyitó párbajban végül is Arsenal örült, de a végeredmény 4:3 volt. Ezután otthon 2:0 győzelme Brightonnal, majd az Old Traffordon egyértelműen gyengébb csapat voltak, mint a házigazda, itt 2:0 vereséget szenvedtek.

Chelsea tavaly az új vezető alatt 93 pontot szedett össze 30-3-5 mérleggel, a versenyt 7 pont előnnyel nyerte meg. Az új edző Conte, aki Juventusztól érkezett,  jó taktikát választott, ezt is Juventusztól hozta át a csapatba. De ennek ellenére az idei párbaj első párbajában látható volt, hogy a csapatnak nem lesz könnyű dolga az idén. Az első párbajban otthon Burnley ellen a 14. perc óta Chelseanak csak 10 embere volt a gyeppen, az ellenfelének sikerült a 24. perc óta az első félidőben 3 gólt szerezni. A második félidőben ugyan Chelsea 2 góllal javított, de ez már így is maradt a párbaj végéig. Ezután idegenben Tottenham ellen 1:2 győzelmet szerzett, míg utolsjára otthon Everton ellen 2:0 győzelmet szereztek. A csapat elengedte Matičt Manchester Unitedhez, helyette Bakayok érkezett Monakóból.

Leicester számára folytatódik a nehéz ellenfelek időszaka, mert a tavalyi bajnok vár a sorban, de ez nem lesz olyan szuverén csapat, mint tavaly tekintettel a szükebb kádere miatt. De ez még nem azt jelenti, hogy Chelsea ne legyen a kiemelt csapat. Leicester azonban a rajongói előtt teljes erővel előre fog tolakodni, biztosan sikerül nekik is gólt szerezni, és mivel Chelsea is erős, az élen veszélyesek, legalább 3 gólt látunk a meccsen.

A  mi tippünk: A két csapat legalább 2,5 gólt szerez – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,84

Leicester-Chelsea 9.9. 5.00/5 (100.00%) 1 vote