La Coruňa-Real Madrid 26.4.

Labdarúgás, szerda, 2017, Április 26, Spanyolország, La Liga, 21:30

A héten a spanyol bajnokság 34. korét játszák, én La Coruňa és Real Madrid párbaját választottam elemzésemnek. Deportivo La Coruňa jelenleg a táblázat 16. helyét foglalja, tehát a kieső helyekre 8 pont előnye van. Tehát úgy tűnik, hogy a csapat meg van mentve, de ennek ellenére nagyon kell vigyáznia. A csapat 33 párbajban 31 pontot szedett össze 7-10-16 mérleggel és 35:51 gólaránnyal. Az utolsó találkozójára Real Sociedad stadionjára utaztak, ahol a vendégek 1:0 arányban voltek megverve. La Coruňa mégis csak hazai pályán sikeresebb, mint idegenben, otthon ugyanis 23 pontot szedett ossze a 31-ből. A mérleg a hazai párbajokban 6-5-5 volt 21:15 gólaránnyal. Ebből látható, hogy otthon a csapat egészen sikeres. A csapat legjobb gólszerzője Andone ebben a párbajban is gyepre áll a csapat alpjában.

Real Madrid jelenleg a táblázat második helyén van azonos pontokkal, mint Barcelona, de rosszabb gólaránnyal. De Real egy párbajjal kevesebbet játszott le, tehát az esetleges három pont még a levegőben függ. Real tehát 75 pontot szedett össze 32 párbajból 23-6-3 mérleggel és a királyi egység gólaránya 84:36, ami 3,8 gól egy párbajban átlagban. Természetesen Real az ellenfeleknél is szedegeti a pontjait, itt 11-2-2 a mérlege és 42:18 a gólaránya. Mind az 5 utolsó párbajban idegenben Real győzni tudott, bár sokszor az eredmények nagyon szorosak voltak. De minden párbajban sok gól esett, az utolsó 5 párbajból idegenben 16:8  a gólarány. Tehát igérhető, hogy ezúttal is sok gólt láthatnak a nézők a szerdai meccsben. Real vasárnap találkozott Barcelonával, ahol Barcelona 2:3 arányban nyert. Ez mutatja azt, hogy Real ugyan jó a támadásban, de a védelem mostanában nem az erős oldala a csapatnak.

Sergio Ramos hiánzik majd Real oldalán, tehát a védelem gyengítve lesz, ez jójön Deportivonak. És még az is, hogy Real mögött áll két nehéz párbaj, az egyik Bayernnel, a másik az említett Barcelonával. Szerintem mindkét csapat gólt szerez, de végül is Real fog örülni a győzelemnbek.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,40

Rate the review