Juventusz-Real Madrid 03.06.

Labdarúgás, szombat, 2017, Június 3, Bajnokok Ligája – döntő, 20:45

Lassan közeledik a Bajnokok Ligája utolsó mérkőzése, a döntő Juventusz és Real Madrid között. A mérkőzést szombaton este játszák. Juventusz az olasz liga vezetője, eddig kiváló volt neki a szezon. Bufonnal a kapuban és a csapat kiváló összjátékával egy párbajt a másik után nyernek meg. A főszerepben inkább a védelem van, Dybala, vagy Hihuain varázslók szereznek egy gólt, és a párbaj megmaradt idejében védelmi játék az egész. Ezt a taktikát Barcelona kiselejtezésére is eljátszották. Az első párbaj 3:0, amikor a gólszerzés után tiszta maradt a számlájuk. És a második párbaj 0:0 arányban, amikor egy klasszikus védelmi játék volt az egész. Juventusz védelme ellen nem volt Barcelonának semmi esélye. Hasonló volt ez Monacoval is, az első párbajban 2:0 idegenben, a második párbajban otthon 2:1. Alves volt minden megszerzett gólnál. Három gólpasz és egyiket meg is szerzett.  Alves Juventuszban az első szezonját játsza, a spanyol FC Barcelonából érkezett. A csapat azonnal besorolta, és a sikeressége meg is mutatkozoztt.

Real Madrid motivációja az idén óriási, mivel az újkori történelemben megnyerheti a Bajnokok Ligáját másodszor egymás után. A hazai bajnokságon Barcelonával és Atleticoval harcol az első helyért. A csapat nagyon függ Ronaldo és Bale közérzetén, hogy hogyan fognak játszani az adott párbajban . Bale eddig még mindig sérült, Benzema helyettesíti. A fejesekben is, amelyekből egyébként Ramos, Benzema, vagy Ronaldo tudnak gólokat szerezni, nem lehetnek most annyira magabiztosak. Ugyanis Juventusz játékosai nagy darab emberek, mint Chiellini, ezt kivédik.

Juventusz nagy motivációja megnyerni a címet éppen Buffon miatt van, és jómaga is harcolni fog a kupáért, szinte legyőzhetetlen lesz. A csapat rendszeresen bejut az utolsó években a Bajnokok Ligájába és az idén van meg a legnagyobb esélye ahoz, hogy a hazai bajnoki címhez megszerezze az UEFA kupát is. Buffon már megszerezte az öszes lehető kupát, már csak ez hiányzik neki. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: Juventusz győzelme – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 3,00

Rate the review