Juventusz-Monaco 09.05.

Labdarúgás, kedd, 2017, Május 9, Bajnokok Ligája, 20:45

Úgy döntöttem, hogy Juventusz továbbjutására fogadok Monacon keresztül, ezt a fogadást nagy bizalommal kötottem, mivel Juventusz támadása kiváló. Juventusz jól boldogul mint otthon a hazai bajnokságon, úgy az európai versenyekben is. A védelmük köszilárd, és merem állítani, hogy az utolsó évekből a legjobb. Képes volt semmisíteni Barcelona rettegett támadását is nullára. Az első párbaj Juventusz számára jól végződött, 2:0 győzelmet arattak Monacoban. Mindkét gólt Higuain szerezte. Monaco csak hiába igyekezett áttörni az ellenfél védelmét, nem sikerült ez neki. Főleg, ha Monaco védelme nem olyan híres, mint a támadása. Juventusz otthon már csak kényelmesen fogja védeni az eredményt Monacoból. Juventus az egész párbaj idejében képes volt a labdát uralni, kihasználta az ures teret a házigazda védelmében.

Monaco játéka támadási felfogású, nagyon szép labdarúgást játszik, a játékát a támadásra alapítja. A támadásuknak köszönhető a továbbjutása Manchester Cityn és Dortmundon keresztül, de szükséges megjegyezni, hogy főleg Dortmundban Monaco részéről ez nem volt nagy ünnepség, amikor csak két lövésük volt a kapura, és ennek ellenére a táblázaton 3 szerzett gól világított. Mindkét csapat támadó labdarúgást akart produkálni, és ez adott helyt Monaconaka gólok szerzésére. De Juventusz ebből a szempontból más csapat, amely inkább hátul gondolkodik, és csak ezután megy előre. A kapuja előtt nem hagy Monaco számára egy kicsike helyet sem és ezen túlmenően a kapujába ott áll a biztonság Buffon személyében. Monaco védelmében azért vannak hézagok, és egészen biztos nem lesznek képesek tiszta számlát tartani maguknak. Nehéz dolguk lesz tehát a vendégeknek.

Mivel Juventusz csapata jobb minőségű tele ismert nevekkel, jobb védelemmel, és talán jobb támadással is, minden bizonnyal győzni fognak a párbajban, nem engedik elvenni a jól kiharcolt eredményt az első párbajból és tovább jutnak Monacon.

A  mi tippünk: Juventusz győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,65

Rate the review