Juventus Torino – Bergamo 25.2.

Labdarúgás, vasárnap, 2018 Február 25, Olaszország, Serie A, 18:00

Juventusz 25 kör után a táblázatban a 2. helyen van 65 ponttal. Az Öreg hölgy az utolsó körben megbírkózott a harcban Torino városért, amikor Torino FC ellen 0:1 győzelmet szerzett. Juventusz így lépést tart a vezető Napoli-val, amelyre már csak 1 pont vesztessége van. Allegri edző a győzelem után Torino ellen a játékosainak két napos pihenést adott, és szerdától ismét a pályán voltak edzeni a párbajra Atalanta ellen. Így a játékosai pihentek lesznek, és jól fel lesznek készülve a párbajra. Azért Bergamo az igényes visszavágó után lesz az Európa Kupán, ahol Borussia Dortmund ellen léptek fel. Az Öreg hölgynek a bajnokságon minden pontra szüksége van, így semmi más, mint győzelem nem elég nekik. Harcnak a bajnoki címért elsőbsége van és így egyaránt remélni fogja, hogy Napoli Cagliari ellen pontokat veszít. A párbajban Torino ellen ugyan könnyen megsérült Huguaín és Bernardeschi, de Allegri edző megerősítette, hogy ez nem komoly.

Atalanta Bergamo foci klub 25 kör után a 8. helyen van a táblázatban 38 ponttal. Az utolsó bajnoki körben nem mutattak jó teljesítményt és csak 1:1 döntetlent szereztek Fiorentinával. Tehát világosan látható, hogy Atalanta a bajnokságon nem túl sikeres, mint az Európa Kupán, ahol kellemes meglepetésnek tartják. Gasperini edzőnek tehát meg kell oldania a problémát, hogyan kihozni a játékosokból a legjobbat, és hogyan megújjítani az erejüket. Eddig a Kupákra 4 pont vesztességük van és ezt főleg az utolsó két bajnoki párbaj okozta. Bennük Atalanta nem bírkózott meg a 17. Crotone-vel és 1:1 döntetlenbe osztoszkodtak a pontokon. Ebben a párbajban vigyázni kell majd neki a legjobb támadásra a bajnokságon, amely 25 párbajban 62 gólt szerzett és egyaránt áttörni a legjobb védelmet a bajnokágon, amely csak 15 gólt kapott – otthon 12 párbajban csak 4 gólt.

Juventusz oldalán áll nem csak a minőség, hanem a hazai környezet is, a bajnoki cím esélye, de a kölcsönös mérlege is, 15 párbajban Torinoban Juventusz 14 párbajt megnyert és 1 alkalommal döntetlent szerzett.

A  mi tippünk: Juventusz Torino győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,42

 

Juventus Torino – Bergamo 25.2. 5.00/5 (100.00%) 1 vote