Inter Milan – Sassuolo 19.01.

Labdarúgás, szombat, 2019, Január 19, Olaszország, Serie A, 20:30  

Sassuolo a Serie A-nam a 11. helyen áll25 ponttal és 30:32 gólaránnyal. Az utolsó néhány párbajban nem nagyon voltak sikeresek. Az utolsó 5-ben 2 alkalommal döntetlent szereztek, 1 győzelmet, és az utolsó 2 körben vereséget szenvedtek. Utoljára Atalanta szégyenes 6:2 eredménnyel. Idegenben a mérlegük 3 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség, a győzelmeit a csapatok ellen szerezték, amelyek a táblázat alján vannak. A csapat támaszai közé tartozik már egy ideje Berardi, aki azonban az idei évadban nem nagyon sok gólt szerzett, eddig csak 3 gólja van. A csapat mérlege 6-7-6, ebből, és a gólarányokból is látható, hogy a sikerek a kudarcokkal nagyon kiegyensúlyozott álapottban vannak.

Inter jelenleg a táblázatban a 3. helyen áll 39 ponttal és 31:14 gólaránnyal. Az utolsó párbajokban sikeresek voltak, az utolsó 5 párbajban 1 vereséget szenvedtek, 1 döntetlent és 3 győzelmet szerztek. A vereség Juventusz stadionján következett be, amely csapat nem csak otthon nagyon erös tud lenni. Utoljára a bajnokságon idegenben Empoliban győztek 1:0 eredménynel. A hazai párbajokban a legjobbak közé tartoznak a bajnokságon, 9 hazai párbajban 7 győzelmük van és 1 döntetlenük, 1 alkalommal szenvedtek vereséget és csak 4 gólt kaptak ezekben a párbajokban. Otthon 7 győzelmük van egymás után. A csapat támaszai közé tartozik már hagyományosanIcardi támadó, vagy Perišič középpályás. A Kupán Beneventot verték meg 6:2 eredménnyel. A táblázatban az eddigi 3 hely aránylag biztonságos, hiszen a negyedik Lazionak 7 pont hiánya van, és a 2. Napolinak 5 pont előnye van.

Természetesen, hogy a házigazdában bízok a mérkőzésben. A vendégek utolsó párbajai sikertelenek voltak és eléve sok gólt kapnak, mint például az utolsóban, amelyben 6 gólt kaptak. Mind ehez az Erós Inter stadionján játszanak, amely otthon még erősebb, és itt 7 győzelme van egymás után. A 3. helyét a táblázatban nem szeretné elveszíteni, már a Bajnokok Ligája miatt is. A minőségük ehez besegít.

A  mi tippünk: Inter MIlan győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,45

 

Inter Milan – Sassuolo 19.01. 5.00/5 (100.00%) 1 vote