Inter Milan – Frosinone 24.11.

Labdarúgás, szombat, 2018, November 24, Olaszország, Serie A, 20:30

Az olasz Serie A szobaton csak 3 párbajt kínál, benne találkozik Inter otthon a verseny újoncával, Frosinonevel. Tnter Milano jelenleg a táblázatban a 3. helyen áll, 25 pontot szerzett 12 párbajban, így a vezetésben lévő Juventuszra már 9 pont vesztessége van. Inter elsősorban az erős védelemre teszi a hangsúlyt, ezért is csak 10 gólt kapott, ez a második legjobb védelem a bajnokságon, azonnal Juventusz után, ez a csapat csak 8 gólt kapott. Spaletti edző legjobban a 4 védőire támaszkodik, ezek Vrsajlko, de Vrij, Škriniar és Asamoah, éppen a szlovák Škriniarról beszélik a lehető átlépésről egy nagyobb csapathoz, a minőségét megerősítette a párbajban Barcelona ellen is, ahol Inter 1:1 döntetlent szerzett. Inter otthon nagyon erős, jelenleg 6 párbaja van vereség nélkül, bennük 3 alkalommal nem kapott gólt sem, és csak olyan csapatok tudtak itt gólt szerezni, mint Barcelona, vagy Tottenham.

Az ellenfelük Frosinone újonc, aki tavaly még a Serie B-ben játszott, ahol az alap részben a harmadik helyen végzett hála a gólarányának, így a play-off-ban 1 gól külömbségével nyert, így bejutott a Serie A-ba. Az ugrás az egyik versenyből a másikba óriási, ez azonnal meg is mutatkozott, jelenleg Frosinone a második legroszabb csapat Chievo után, ennek a csapatnak még 1 pontot sem nem sikerült szerezni. Frosinone 12 párbajban 7 pontot szerzett, nem jó néz ki a helyzet a csapattal, mivel a 10:25 gólaránya mindenről beszél. A legroszabb védelem és a harmadik legroszabb támadás. Teljesen tehetetlenek a csapatok ellen a táblázat felső feléről, ezt néhány alkalommal bebizonyították. Például AS Róma ellen idegenben 4:0 vereséggel utaztak, Lazioból 1:0 vereséggel, vagy Atalantából szintén 4:0 vereséggel.

A szombatu kelyzetett hasonlóan látom, mint az utolsó kölcsönös találkozójukat, amikor 2015-ben San Siro stadionján Inter egy problémamentes és kényelmes 4:0 győzelemért sétált el. Inter most is megerősíti a minőségét és az ellenfelét nem nagyon fogja labdához engedni, megtörténhet az is, hogy a házigazda számlája tiszta marad, nem kap gólt.

A mi tippünk: Inter Milan győzelme – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,29

Inter Milan – Frosinone 24.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote