Huddersfield – Liverpool 20.10.

Labdarúgás, szombat, 2018, Október 20, Anglia, Premier League, 18:30 

Liverpool az új évadot úgy kezdte, mint ahogyan befejezte a múltat. Ismét kiváló teljesítményeket mutat és egyike a lehető bajnoka. Manchester City és Chelseaval osztoszkodik az első helyért tekintettel arra, hogy mind a három csapat 20 pontot szerzett. A táblázat éle igen csak kiegyensúlyozott, mert a következő 2 helyen is a csapatokat csak 2 pont választja az első háromtól. Úgy néz ki, hogy egy nagyon érdekes szezont láthatunk majd. Reds igazán jól lépett az új évadba, amikor 7 párbajban egymás után győztek, ezek között PSG, Tottenham, vagy Leicester csapatait is megverte. Ugyan mostanában már 4 párbajban nem szereztek győzelmet egymás után, de ez Chelseaval volt a Kupán, Napoliban a Bajnokok Ligáján, döntetleneket szerzett a hazai bajnokságon Chelseaval és Manchester Cityvel. Természetesen, jobban örültek volna a győzelmeknek, de csúcsminőségű csapatok ellen játszottak. Most olyan csapat vár rájuk, amellyel ismét a győzelem hullámára juthatnának. Reds csapat rendelkezésére áll a támadó trió Salah-Mane-Firmino, de vannak itt még jó játéksok, mint Henderson, Can Dijk, Alisson, Shaqiri, Sturridge, Lovren vagy Milner.

Huddersfield gondjai egészen mások, mint a vendégeké, úgy néz ki a dolog, hogy a megmentésért játszanak az idén. Jelenleg csak a 18. helyen vannak, mögöttük már csak Newcastle van Cardiffal. Az idén eddig egy alkalommal sem nem szereztek győzelmet, csak dontetleneket szereztek Cardiff, Everton és Burnley csapataival. Kiestek már a Kupákból is a második ligás Stokevel. Hazai pályán még nem szereztek 1 gólt sem, Chelseaval 0:3, Tottenhammal 0:2 és Crystal Palacevel 0:1 vereséget szenvedtek. Egy szóval a legjobb csapatok ellen teljesen tehetetlenek, a káderben nem említhetek egy nevet sem, amely jó játékost jelenthetne, mivel a teljesítményeik nem elfogadhatóak.

Liverpool tavaly megnyerte mindkét párbaját Huddersfieldel 3:0 eredménynel, amelyekben az ellenfelének nem adták meg a legkisebb esélyt sem a gólra.

A  mi tippünk: Liverpool győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,34

 

Huddersfield – Liverpool 20.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote