Horvátország – Anglia 12.10.

Labdarúgás, péntek, 2018 Október 12, UEFA Nemzetek Ligája, 20:45

Anglia a közelmúlti Vb-énnyugalommal jutott tovább a csoportjából, és csak az elődöntőben állította meg a pénteki ellenfele, Horvátország. A bronzéremért Belgiummal találkozott, de ezt a csatát 2:0 eredménnyel veszítette el. Az idő múlásával úgy gondolom, hogy elégedettek lehettek a VB-vel, bár az igényesebb rajongói jobbat is vártak. A VB után a Nemzetek Ligáján Spanyolországgal találkoztak és otthon 1:2 eredménnyel szenvedtek vereséget. Egy baráti találkozóban Svájc ellen 1:0 győzelmet szereztek, ismét otthon. Ami a gólokat illeti, beleértve a VB-ét is, az utolsó 9 párbajában 7 esetben esett 1,5 gól. Ez a párbaj szokatlanul játszódik majd, ugyanis rajongók nélkül játszák ezt, ami természetesen kárára van a labdarúgásnak és a rajongóknak. Mindkét csapat mögött már ott vannak az első párbajok, mindketten az első párbajokat elveszítették, ahogyan ezt már megírtam, Spanyolországgal.

Horvátország egy sikeres VB-ét élt át, csak Franciaország állította meg a csapatot a döntőben. A VB után szintén 2 párbajt játszott, idegenben 1:1 döntetlent szerzett Portugáliával, majd egy szörnyű 6:0 vereséget szenvedett Spanyolországtól. Ebben a párbajban a 24. és 35. perc között 3 gólt kaptak és gyakorlatilag a párbaj be is fejeződött. A második félidő elején megkapták a 4. gólt. A párbajt már csak kötelességből játszották, amikor Spanyolország még 2 gólt rakott a kapujába. Az érdekesség az, hogy a párbaj legelején úgy nézett ki a dolog, hogy a horvátok a jobbak, mivel két esélyt is kidolgoztak egymás után, csak gólok nélkül. Ezután jött a katasztrófa. Horvátország párbajaiban is érvényes az, ami az angoloknál a párbajokban esnek gólok. A VB-ét beleértve az utolsó 9 párbajában minden aklalommal volt legalább 1,5 gól.

Ha gondosan elolvastuk a leírottakat, akkor mindenkinek az jut az eszébe, hogy a legjobb választás a gólok számára fogadni, legalább 1,5 gólt azért biztosan láthatunk a párbajban. Még egy lehetőség a fogadásra az lehet, hogy mindkét csapat gólt szerez, mivel mindkét csapat ezt tudja csinálni.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,43

 

Horvátország – Anglia 12.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote