Hannover – RB Leipzig 01.02.

Labdarúgás, péntek, 2019, Február 01, Németország, Bundesliga, 20:30

Leipzig jelenleg a táblázatban a 4. helyen áll 34 ponttal, 3 pont előnye van az 5. Frankfurt csapatára. Ez a hely még biztosítja neki a jövő évi Bajnokok Ligáját, az 5. hely csak az Európa Ligát. Ebből is világos, hogy megmaradni a 4. helyen nagyon erős motivációval jár. Hol máshol lehet könnyebben szedegetni a pontokat, mint a csapatokkal a táblázat ellenkező feléből? Leipzig az utolsó 5 párbajából 3 győzelmet szerzett és 2 alkalommal szenvedett vereséget. Valójában a vereségei sem nem voltak olyan veszélyesek, mivel mindkét vereség csak 1:0 eredmény volt, egyszer Bayewrn ellen, máskor pedig Dortmunddal. A győzelmek eredményei 4:1, 3:2 és 4:0 voltak. Az utolsó párbaját Leipzig idegenben játszotta Düsseldorfban, ahol éppen 4:0 győzelmet szerzett. És Düsseldorf Hannovert 1:0 eredménnyel verte meg.

Hannover ellentétben a táblázat utolsó előtti helyen kuporog 11 pontjával, csak 2 győzelmével és az utolsó Nürnbergtől csak a jobb gólarány választja. Ez a csapatnál 18:41. A döntetlenekből 5 volt a csapatnál és egészen 12 vereséget szenvedett. Hannover az utolsó 5 Bundesliga párbajából 4 alkalommal szenvedett vereséget és csak 1 alkalommal szerzett döntetlent. A csapatok ellen a táblázat alsó feléből csak 1 gólkülömbséggel veszítettek, de a táblázat felső részéből 4 góllal is veszítettek. Utoljára Dortmunddal 5:1 vereséget szenvedtek. Ha az évad hazai párbajait nézzük, ez igazán siralmas látvány, itt ugyanis az utolsó helyen állnak. Az eddigi 9 hazai párbajban 7 pontot szereztek 7:15 gólaránnyal 2 győzelemért és 1 döntetlenért. Nem sok mindennel büszkélkedhet a csapat.

Leipzig számára a győzelem szükség, biztosan nem marad a csapat 1 gólkülömbségnél, hanem többet is szeretne szerezni a biztonság kedvéért. Szerintem legalább 3 gólt lönek Hannovernek. De Hannover is igyekezni fog, bár tudja, hogy nem sokat tehet Leipzig ellen. Igyekezni fog legalább 1 gólt szerezni, ami sikerülhetne is nekik. Erre is érdemes lehet fogadni, mivel valószinű ez is, hogy kellemetlené szeretné tenni ezt a látogatást a vendégeinek.

A  mi tippünk: Leipzig győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,60

 

Hannover – RB Leipzig 01.02. 5.00/5 (100.00%) 1 vote