Granada-FC Sevilla 8.1.

Labdarúgás, csütörtök, 2015 Január 08, Spanyolország – Copa del Rey, 20:00

Copa del Ray

Tekintet a bajnoki táblázatra egy egyértelmű irányt mutat, hogyan kellene a meccsnek alakulni. Az utolsó előtti Granada vendégli az ötödik Sevillát. Jelenleg Sevillának csak egy pont hiányzik ahoz, hogy részt vehessen a Bajnokok Ligája előfordulóján. A gólaránya 26:17 magyon szolíd, a csapat rendszeresen megszerzi a gólokat, de az átlagos védelem az ellenfélnek is esélyt ad. Igaz, hogy a kupa versenyek mégis csak különlegesek, de most minden a vendég csapat javára szól. Sevillának sokkal jobb a káderje, beleértve a kispadot is, így nem lesz baj az esetleges alapcsapat cserélgetése sem. A csapatnak jó az önbizalma és a formája is, az utolsó négy párbajból hármat megnyert és egyszer döntetlent játszott.

Granada ellenkezőleg kínlódik a kiesési helyeken, várakozik a bajnoksági győzelemre már 12 párbajon át, a csapat kínlódik a küzdelmek befejezéseiben, de a védelmben sem nem ragyognak. Az ősz elejétől csak tíz gólt szerzett, ami csak megerősíti a csapat tehetetlenségét. A gólaránya 10:28, ami nem valami meggyőző. Mindha a csapat ötletek és motiváció nélkül játszana. Mind ehez még Granada meccseire nem sok rajongó jár el, mi lesz ma, hétköznap a Kupán, majd meglátjuk. De a hazai közönségtől nem sok segítséget várhat. Mert hogy Granada a bajnokságon nagyon roszul boldogul, legalább a kupán egy hazai párbajban jobban akar szerepelni, mert Sevillában már nem sokat javíthat. Az egymásközti bajnoki párbaj Sevillában 5:1 végződött. Az utolsó hét egymásközti párbajban mindig több, vagy legalább két gól esett, ebből hatszor három és több.

Sevillára javaslom, hogy fogadjonak, elégé szép szorzóval, lehet a gólok számára is fogadni, mint már említettem, legalább két gól esik a párbajban.

A mi tippünk: Sevilla győzelme – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál 1,83 szorzóval

Rate the review