Golfer Liz Young navijao je od stručnjaka u Bet365 trudnoći i elitnom sportu

Prelijepi pogled na Liz Young potiče se kroz otvoreni krug ženskog britanskog otvora, sedmodnevna trudnoća koja se nalazila u svijetle ružičastom vrhu, a njezin muž, Jonathan, pozdravio je stručnjak za trudnoću i elitni sportovi.

“Dno crta je ako nema medicinskih komplikacija ili kontraindikacija”, rekao je Michael Dooley, kolega Kraljevskog koledža opstetara i ginekologa koji vodi jedini Bet 365 klinika na sportu i ginekologiji u bolnici King Edward VII u Londonu.’Nervous ‘Charley Hull nadmašuje svijet No1 na ženskom britanskom otvaranju Mladi, koji očekuje kćer, priznao je umor nakon njezina otvaranja utakmica u Woburnu, ali je rekla: “Sve je u redu, netko me mora podići na brda”. U prvom krugu je impresivno pobijedila 73.

Mladi se na svijetu nalazi na 269 mjesta.Nije namjeravala nastaviti igrati tako kasno u trudnoći, ali kvalificirala je završavši 18. na turniru u Češkoj Republici. Dooley je rekla da nema razloga zašto elitni sportaši ne bi trebali nastaviti, ali da će i dalje biti jedna od rijetkih majki među stotinama profesionalnih golferskih igrača na europskom krugu. da se natječu čak iu posljednjem mjesecu trudnoće. “Ključni savjet je slušati svoje tijelo. Sve dok nema Bet365 komplikacija, osjeća se dobro i dobro, ima medicinsku pomoć i brine za njezinu hidrataciju, nema razloga zašto se ne bi trebala nastaviti.Zatim, ako se osjeća da ima problema, samo izvucite – ali siguran sam da to neće učiniti. “Dooley je bio jedan od međunarodnih stručnjaka u nedavnoj studiji koju je naručila Međunarodna olimpijska konferencija Odbor za trudnoću i elitni sport, objavljen u British Journal of Sports Medicine, koji je sugerirao da bi natjecatelji mogli povećati fizičku sposobnost tijekom trudnoće. Studija je vodila profesorica Kari Bø, norveške škole sportskih znanosti, koja je rekla da je golf bio izvrstan sport s niskim utjecajem u trudnoći, ali je istaknuo da Young govori o bolovima Bet365 donjeg dijela leđa, čestom problemu kada se trbušni mišići protežu i iskrivljuju i ne mogu ponuditi istu potporu. Bø i Dooley otkrili su da je tako malo istraživanja učinjeno na elitnom sportu i trudnoći da je teško postaviti pravila za koliko dugo sportaši trebaju nastaviti na razini natjecanja ili kako će se nakon isporuke vratiti u sport – tema njihova sljedećeg izvješća. Međutim, oboje su rekli da čak i ekstremna vježba ima mnoge prednosti za zdrave trudnice i nije štetila fetus.

Bø je bivši nordijski prvak u ritmičkoj gimnastici, a bio je timski trener kada je trudna sa svojim sinom.Pridružila se timu u toplim Bet365 rutinama pet ovog Bet365 bonusa je 100% puta tjedno, koja je uključivala klasične baletne vježbe, trčala do njezina šestog mjeseca, a koristila je svoj bicikl i vježbala gotovo do dana kada je rodila. “Imala sam vrlo jednostavnu trudnoću”, rekla je Guardianu. “Ne svatko je sretan”. Dooley je rekao da je ključno za ženske sportaše da ne pokuse prikriti trudnoću, bojeći se da bi ih se moglo ocijeniti neprikladnim, osobito u timskim sportovima. “Ako se trudnoća prizna od početka, svi problemi se mogu prepoznati i riješiti odjednom”, rekao je.

Škotski olimpijski trkač Liz McColgan osvojio je zlato na 10.000 metara na Svjetskom prvenstvu 1991. godine u Tokyu, i maratona u New Yorku nekoliko Unibet klađenje mjeseci kasnije, godinu dana nakon što je rodila kćer Eilish, koja je vodila u stražnjici na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Ostali britanski sportaši koji su se vratili uskoro nakon poroda uključuju Paula Radcliffe, koja je 2007. godine osvojila njujorški maraton, deset mjeseci nakon što je rođena njena kći Isla.Vraćala se 12 dana nakon rođenja, ali to je bilo “prerano”, priznala je, a čekala je tri i pol tjedana nakon što se rodio njezin sin Raphael.

Rate the review