Girona – La Coruňa 09.03.

Labdarúgás, péntek, 2018, Március 09, Spanyolország, La Liga, 21:00

Pénteken kezdik játszani a spanyol La Liga 28. körét Girona és La Coruňa párbajával. Girona ugyan a versny újonca, de egyaránt a legnagyobb meglepetése is. Biztosan senki nem várta, hogy a csdapat a Kupákért fog harcolni, és így egyértelműwn megmutatta, hogy számolni kell velük. Jelenleg a 7. helyen áll a táblázatban 40 ponttal és 38:36 gólaránnyal. Csak 1 pontot veszít a 6. Villarelra és 5 pontot az 5. Sevillára. Ha valóban a Kupákban akarnak játszani, akkor nem engedhetik meg maguknak olyan csapatokkal pontokat veszíteni, mint La Coruňa. Igazán kiváló eredményeket ért el a csapata múlt héten éppen Villareal stadionján 2:0 győzelmet szereztek és azelőtt otthon a nagyon erős Celta Vigot verték meg. Otthon már 5 győzelmük van egymás után, például Leganest 3:0, Bilbaot 2:0, Las Palmast 6:0, vagy Getafet 1:0 verték meg. Az idén otthon a stadionján a híres Real Madridot is 2:1 arányban meg tudták verni. A csapat legjobb gólszerzője Christian Stuani, aki már 14 gólt szerzett, utánna 11 góllal Portu áll. Ezek a játékosok pénteken sem nem fognak hiányozni a gyepen.

Nemrégen itt írtam már La Coruňáról, nem is akarom nagyon ismételni a statisztikákat, akkor Getafe csapatával játszott, én a házigazdára javasoltam fogadni, ez megvalósult, Getafe akkor 3:0 arányban győzött. Azóta még Eibar csapatával játszott 1:1 döntetlent, így most 19 ponttal van a 19. helyen. Igazán nagyon nehéz lesz a csapatnak megmenteni magát és nagyon nehéz megmondani, hogy sikerülni fog ez, vagy nem. A táblázatban még Levante van a 17. helyen, csak 2 ponttal van neki több, mint Gironának, de mivel Coruňa formája borzalmas, kérdéses, hogy képes lesz-e megelőzni Levantet.

A házigazda megerősíti a favorit szerepét és az ellenfelét ismét pontok nélkül küldi majd haza. Nagy a motivációjuk ahoz, hogy jövőre játszani szeretnének az európai Kupákban, ehez pontokra van nekik szükségük, és erre vannak beállítva is. Az ellenfelének is ugyan szüksége van a pontokra, de főleg idegenben erre nem nagyon gondolhatnak a jelenlegi formájukkal.

A  mi tippünk: Girona  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,70

 

Girona – La Coruňa 09.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote