Girona FC – Betis Sevilla 13.04.

Labdarúgás, péntek, 2018, Április 13, Spanyolország, La Liga, 21:00

Girona pénteken a spanyol Primera Division 32. körében találkozik Betis Sevillával. Mindkét csapatnak sikeres volt az eddigi szezon, Betis az 5. helyen 49 ponttal 15 győzelemmel, 4 döntetlennel és 12 vereséggel van, Girona pedig a 8. helyen van 44 ponttal 12 gőzelemmel, 8 döntetlennel és 11 vereséggel a táblázatban. Ezért aránylag kiegyensúlyozott párbaj várható és nagyon valószinű lehet a döntetlen eredmény, bár a vendégek mostanában nagyon mennek előre és egyre magasabban vannak a táblázatban. Több információt nézzünk tovább a cikkben. Néhány statisztikai adat. Betis az utolsó 4 La Liga párbaját megnyerte. A bajnokság utolsó 7 párbajából ötben nem kapott gólt. Betis Gironával idegenben az utolsó 3 párbaját megnyerte, minden versenyt beleértve. Girona stadionján a két klub párbajában legalább3, vagy több gól esett, minden versenyt beleértve. Girona utolsó 3 hazai párbajában a La Ligán 3, vagy több gól esett. Szintén Girona már a bajnokságon otthon 7 párbajban egymás után verhetetlen volt. Betis az utolsó 3 párbajában Girona ellen minden versenyt beleértve 2, vagy több gólt adott.

Pablo Machin edző Gironai játékosai nem szenvedtek további sérüléseket a pénteki párbaj előtt. Pablo Maffeo maradhat a jobb szárnyon, előnybe Aday Benitez előtt. A hátsó hármas marad változások nélkül, a támadás szintén elégé stabil. Sevillánál Jordi Amat fog hiányozni a kártyái miatt, így Quique Setien edző a négy tagú védelmet használja majd. A jobb oldalon Antonio Barragan lesz kihasználva Francise rovására. Sergio Leon utoljára gólt szerzett, így előnyt kaphatna Loren előtt.

Girona biztosan ki akar majd mászni a nyomorúságból a veresége után a múlt párbajban Anoeta stadionján Real Sociedadtól, ahol 0:5 arányban szenvedett vereséget. DE a házigazdák már a saját Montilivi aránájukban 7 bajnoki párbajban verhetetlenek voltak, ebből 6 párbajt megnyertek.  Betis 4 La Liga párbajt ötből megnyert, és ez a tény juttatta a táblázat 5. helyére. Tiszta számla háromszor egymás után is jól jön és ez is tanúskodik a vendégek játéki nyugalmáról és jóllétéről.

A  mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 3,54

 

Girona FC – Betis Sevilla 13.04. 5.00/5 (100.00%) 1 vote