Getafe-Valencia 3.12.

Labdarúgás, vasárnap, 2017, December 3, Spanyolország, La Liga, 16:15

A vasárnap délutáni programból a spanyol bajnokságon Getafe és Valencia párbaja szólított meg, mivel a szorzót arra, hogy Valencia nem szenved vereséget nagyon szépnek látom. Getafe egy klub Madrid külvárosából, amely ebben a szezonban újonc a versenyen. Az egyetlen céljuk, ahogy ezt Bordálád edzőjük kijelentette, megmenteni magukat az első ligában. Ezt a szezon elején világosan elhatározták, és bármi többet szerznek meg, ez egy kellemes bónusz lesz. A játékosai értéke pénzben 40 millió euró, és nem találunk itt sztárokat. Említésre méltó például Gorosito a védelemben. Három játékos kártya büntetést kapott, Antunes, Djené és Cala. A pálya közepén ismertek lehetnének Lacen és Bergara. A legproduktívabb játékosok Molina, Rodriguez,Fajr és Portillo. A csapat a táblázatban 4-4-5 mérleggel a szép 12. helyen van és 9 pont előnyük van a kiesési helyekre. Így a szezonnal eddig elégedettek lehetnek.

FC Valencia egy kicsit gyengébb időszak után, amely okja a pénzügyi gondok voltak, úgy látszik abba a pozicióba jutnak lassan, ahová tartoztak még nemrégen. A csapat játékosai érték pénzben 181 millió euró. A kapus erősítés Juventusztól Neto, a védelemben pedig Garay, Murillo(a két játékos indulása sérülések miatt kérdéses), Gabriel Bautista vagy Montoya, a pálya közepén Parejo, Kondogbia, Soler, Pereira vagy Guedes, aki indulása szintén kérdéses, a támadásban pedig Mina, Zaza és Rodrigo. A szezon kezdete kiváló formában találta a csapatot és 9-4-0 mérleggel a kiváló 2. helyen vannak, 13 körben már 33 gólt szereztek, ami kiváló 2,53 gól átlagban egy párbajban. A jelenlegi formája is kiváló, az utolsó 10 párbajban 9-1-0 a mérlege és a csapat egyetlen vesztessége a hazai döntetlen Barcelonával.

Az utolsó 10 kölcsonös párbajból 6-2-2 a mérleg Valencia szempontjából. Valencia szép, támadó focit játszik, erről tanúskodik a gólok száma is. Hiányozni fognak ugyan játékosai, de a házigazdának is hiányoznak játékosok a védelemből, ezt kellene nekik kihasználni.

A  mi tippünk: Valencia nem szenved vereséget dupla esélyben – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,42

Getafe-Valencia 3.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote