Franciaország – Hollandia 09.09.

Labdarúgás, vasárnap, 2018 Szeptember 09, UEFA Nemzetek Ligája, 20:45

Franciaországnak van kétségtelenül egyike a legjob és leghatékonyabb válogatottjából Európában de talán az egész világon is. A csapat fiatalabb és középkorú játékosokból áll össze, ezek ennek ellenére tapasztalatokkal rendelkeznek a legjobb európai ligákból, amelyyeket bármilyen focista irígyelhetne. A csapat halytómotorai közé tartoznak Griezmann, Mbappe, Dembelé és Giroud, ezeket Deschamps rendszeresen váltogat. Majd Pogba és Kanté, és végül hátul Varane, pavard, Lucas vagy Mendy. De ami a fontos és előnyös, hogy bármilyen beavatkozás az alapba nem rontja a minőséget. Franciaország a versenyt döntetlennel kezdte Németországgal 0:0. Ez nem rosz eredmény idegenben a németekkel, de a hazai párbajt a hollandok ellen meg kell nekik nyerni. A csapat teli van tapasztalt játékosokkal, a VB-én jól együttműködott a csapat, így készen áll bármilyen ellenfélnek ellent állni.

A másik oldalon Hollandia már nem éli a jó időket, mint korábban. A sztárok ideje, mint Van Persie, Van Bommel, Nistelrooy, vagy Robben már elmúlt. A csapat generációváltozáson esik át, amely nem éppen ismert játékosokból áll össze. Az egyetlen sztár talán Memphis Depay, aki az évek utáni kínlódása után Manchester Unitednél a franyia Lyonban otthonosodott meg. De azért itt is láthatóak a nemzeti csapat korlátai, amior depayet, aki egy tipikus szárny játékos, néha az élre küldik. Hollandia nem jutott el a VB-re, ez okozta a változásokat a nemzeti csapatban. Előnybe kerültek a fiatal játékosok, ez nem rosz út, de még egy kis ideig eltart, míg ez a csapat vissze szerzi a hírességét. A csapat még nem játszott mérkőzést a Nemzeti Ligában, ez helyett Peruval játszott a héten, 2:1 győzelmet szerzett, de most idegenben játszik sokkal jobb minőségű ellenféllel.

Franciaország magában garantálja a vonzó labdarúgást, többnyire egy nagy adag góllal. A holland csapat jelenleg nem versenyképes a francia csapattal a feljebb említett okokból. Ezért aki a győztesen kívül szeretne másra is fogadni, akkor a gólokból a párbajban legalább 1,5 esik. Sok szerencsét!

A  mi tippünk: Franciaország győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,53

 

Franciaország – Hollandia 09.09. 5.00/5 (100.00%) 1 vote