Florida-Carolina 3.4.

Jégkorong,péntek, 2015, Április 03, NHL, 01:30

NHL

A házigazda kedden elveszítette a kulcsfontosságú párbajtBosztonnal 2:3 és a play-off –ba jutása siralmasan néz ki. Mindaddig, amíg fennáll ennek az elméleti esélye, Florida hokistái teljes gőzzel nekitaposnak. A viszonylag gyengébb ellenféllel szemben a „Panterek” a rangadók, bár hiányozni fog a sérült Bjugstad, és Jágr indulása is kérdéses, aki az utolsó meccset nem játszotta végig és spekulációk folynak az ujja sérüléséről. A vendégek már régen kiestek a play-off –ból, így a szezont változatos sikerekkel lassan befejezik. Az utolsó két párbajjal a csapat nem bírkózott meg és ezúttal is ez így történhetne meg. Florida ugyanis otthon az utolsó 5 párbajból néggyel megbírkózott. Szintén megbírkózott az idei két egymásközti párbajjal, amikor Carolinát szerény 1:0 és 2:0 eredménnyel verte meg.

Florida Panthers inkább az átlagos, vagy enyhén átlag alatti csapatok közé tartozik a Keleti divízióban. Bár megvan még az esélye bejutni a play-off-ba, nagy kár, hogy Bosztonnal nem bírkózott meg, amelynek a 8. hely tartozik a Keleti divízióban. A házigazda itt jelenleg a 10. helyen van 192:210 gólaránnyal. Carolina Hurricanes az egész NHL legroszabb csapatai közé tartozik, az idei szezon sem nem kivétel ebben. A Keleti divizióban jelenleg a 14. helyen van 176:208 gólaránnyal. A csapatnak gyenge a támadó ereje. A párbajokban idegenben 37 párbajból csak 11 győzelmet szerzett, ebből kettőt hosszabbításban.

Nem is nagyon lehet másra fogadni, mint a házigazda győzelmére, a szorzók a helyzethez képest nem olyan roszak, fogadtam én már roszabb oddsokkal is. Meg lehetne próbálni a gólok számát, de itt sem nem rózsás a helyzet, ugyanis a 3,5 gól over fogadásnál a szorzó 1,27.

A mi tippünk: Florida győzelme – a legjobb oddsok az Expekt fogadóirodánál 1,92 szorzóval.

Rate the review