FC Barcelona – Real Madrid 28.10.

Labdarúgás, vasárnap, 2018, Október 28, Spanyolország, La Liga, 16:15

Sok embert talán meglepte a szorzó Barcelona győzelmére a kínlódó Real Madrid ellen.  Ez a párbaj Spanyolországban foci ünnep lesz és nagy figyelemmel figyelni fogja az egész világ. Ilyen feszült párbajokban nem nagyon múlik a csapatok formáján, mindkét csapat teljes erővel játsza majd a mérkőzést, mindent beleadnak a párbajba és a telejsítményüket a legmagasabb szinre viszik. Hiszen nézőik tízmilliónnyija fognak szurkolni az egyik, vagy másik csapatnak. Még ha ilyen párbajokban az egymás elleni csapatok minősége külömböző, a párbaj folyamán alig ha lehet ezt észre venni. A másik dolog, amely besegít a magas szorzóhoz, hogy Messi hiányozni fog a párbjaban, aki sok ember szerint Barcelona agya a játékban. A leírottak ellenére mégis a házigazdát vélem egyértelmű kiemelt csapatnak, sokkal jobb formában van, jobb a csapat játéka, bár elkövetett néhány hibát, de a fontos párbajokban bele tud adni mindent. Mint például a Bajnokok Ligájában, amikor szép labdarúgást mutatott Tottenham ellen, szórakoztatta a rajongót.

Real az idén igazán nem jól áll, majdnem semmi sem nem működik a csapatnál, denki nem vette át Ronaldo szerepét, aki buzdítaná a csapatot. Nem működik rendesen a védelme, elég sok a potya gólja a hibái után, megengedi az ellenfelének veszélyes akciókat elkezdeni. Sőt, a támadása sem nem úgy működik, ahogyan ennek kellene. A médiák arról is beszélnek, hogy a játékosai között vannak nézeteltérések, valószínűleg nem jól jönnek ki egymással, vitatkoznak, és így tovább. A bajnoksági táblázatban a 7. helyen állnak 14 pontal, 13:9 gólaránnyal és 4-2-3 mérleggel. Az utolsó 4 bajnoki párbajából 3 alkalommal szenvedett vereséget, utoljára otthon Levantevel 1:2. De azért semii esetben sem nem lehet alábecsülni Realt. Biztosan nagy lesz a motiváció mindkét oldalon.

Ezért is minden leírt után a házigazdában bízok, mivel jobb a formája, hazai környezetben játszik a rajongói hangos szurkolásával, kihasználom a bukmékerek kiváló szorzóit a győzelmére.

A  mi tippünk: Barcelona győzelme  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,98

 

FC Barcelona – Real Madrid 28.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote