FC Barcelona-Bilbao 27.1.

Labdarúgás, szerda, 2016 Január 27, Spanyolország, Copa del Rey, 21:30

Barcelona, aki jelenleg vezeti a spanyol bajnokságot, és szintén magas ambiciói vannak a Bajnokok Ligáján is, ezen a kupán is győztes akar lenni, így a következő lépése megerősíteni a győzelmét a múlt fordulóból, amelyet Athlétickall játszott, és Athlétic stadiionján 1:2 győzelmet arattak. Ugyanis Athlétic nem játszik rosz focit, így a harc a tovább utásért nem lesz vékkép könnyű. Ezért elvárom, hogy Barcelona hazai pályán Athlétickot teljesen szét akarja majd zúzni és így bebiztosítani a nyugott tovább jutását. Messi lesz itt a nagy ágyú, aki Louis Suaréz mellett lép a pályára. Neymar indulása kérdéses,kihagyta a hétvégi bajnoki párbajt Málaga ellen, mivel hogy megkínozta a sérülése. De talán egy kis ideig a gyepre léphet, mert az edzéseket nem hagyta ki. Ha nem indul, Munir El Hadadi léphet a helyére,aki nagyon tehetséges és jó formában van. Nagy csatákat vív a helyéért Barcelona csapatában, ez nem könnyű dolog.

Athlétic csapatában is van jó minőségű támadó, ez Adurizm aki a bajnokságon már 13 gólt szerzett. A csapat formája egészen jó, de néhányszor jött egy kis botlás 1-2 vereség formájában, így minden elrontódott. Ugyan az utolsó bajnoki párbajban képesek voltak Eibart 5:2 megverni, de semmi képen sem nem lehetnek a jelenlegi formájukkal méltó egyenrangú ellenfelek Barcelona csapatával, ahol Aleix Vidal és Arda Turan játékosokat találhatunk a kispadon. Barcelona bármilyen játékost állít a gyepre a padról, egyenragúak az alapcsoport játékosaival.

Barcelona hála az 1:2 győzelmének Bilbao stadionján teljesen a favorit szerepében van. Senki sem nem hiszi, hogy a katalán klub ne csúszna át az elődöntőbe. Azutolsó 6 párbajban a házigazda minden alkalommal győzni tudott, és az ellenfél kapujába legalább 2 gólt küldeni. Ezért is fogadni lehet ugyan a házigazda győzelmére egy aránylag alacsony szorzóval, amely értéke 1,30 körül forog, de a fogadást ki lehet egészíteni a gólok számára, remélem, hogy a két csapat legalább 2,5 gólt szerez. Ez a szorzó sem nem nagyon magas, de remélem, hogy a tipp bejön.

A mi tippünk: Legalább 2,5 gólt szerez a két csapat – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,50 szorzóval.

FC Barcelona-Bilbao 27.1. 5.00/5 (100.00%) 1 vote