FC Barcelona-Atl.Madrid 7.2.

Labdarúgás, kedd, 2017, Február 7, Spanyolország, Copa del Rey, 21:00

Barcelona már az első párbajban megmutatta a minőségét, amikor Atletico pályáján 2:1 győzelmet szerzett. A párbajban valamivel jobbak voltak, több esélyük volt és így megérdemelten győztek. Annak ellenére is, hogy Atletico főleg otthon erős, az ellenfelek pályáján látszólag roszabbak. Nembeszélve arról, hogy Atletico csapatában szélesebb a gyengélkedés, hat játékos is hiányozni fog a keddi párbajban. Talán a legjobban a kapus Oblak fog hiányozni. A házigazda oldalán ez kérdéses, de inkább néhány játékos is hiányozni fog, a legjelentősebb gyengítést Iniesta hiányzása jelenti majd, de ő nem játszott már az első párbajban sem Madridban, így semmi sem változik. Barcelona már ismét teljes gőzzel megy előre, az utolsó 8 párbajban 7 alkalommal győzelmet aratott, egyszer döntetlent játszott Betis stadionján.

Atletico jelenleg egy kicsit válságban van, a hétvégi fordulóban otthon a kotelező győzelmet szerezte meg Leganes ellen, aki utolsó győzelme még November 21.-én volt a jelenleg kieső Osasunával. Diego Simeone a fontos játékosait a párbajban átcserélgette, de mindkét csapat már új év óta két párbajt játszik minden héten. Másrészt Luis Enrique a hétvégi párbajban Luis Suarezt hagyta pihenni a kispadon, és a 64. percben 2:0 állásnál Leo-t is lehívta a pályáról, ami 1, vagy 2-szer történik meg egy szezonban. Mint nézőt ez megbántott, de mint stratéga jóváhagytam. Ez a párbaj mindkét edző számára nyilvánvalóan fontos. Atlético a világ focistái óriásai közé tartoznak tekintet nélkül a jelenlegi formájukra. A játékosai harcolni fognak minden erőlből, hiszen barcelona áll előttük, akinek a továbbjutásra elég a döntetlen is, esetleg a 0:1 vereség, és aki a párbaj elejét el szokta hanyagolni.

Ha valaki Camp Nou stadionjára jön azzal, hogy győzni kell neki, nem várható semmi más, csak sok gólt szerezni. Szerintem fogadni lehet Barcelona továbbjutására, és hogy Atlético gólt szerez.

A  mi tippünk:Atlético gólt szerez – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,48

Rate the review