Expekt

expekt siteA gibraltári székhelyű Expekt.com fogadóiroda 1999-ben alakult. Mára az egyik vezető nemzetközi céggé nőtte ki magát, mely biztonságos és versenyképes online fogadásokat kínál. Kínálata kiterjed sportfogadásokra (beleértve az élő fogadásokat), kaszinóra (egyben az élő kaszinóra), pókerversenyekre és online játékokra (melyeket csak ennél a vállalatnál játszhat regisztráció nélkül).

Szeretnék játszani: mi a teendő?

Bejelentkezés. A fogadási lehetőség egyik alapfeltétele a bejelentkezés. Bejelentkezni csak 18 éven felüli személyeknek szabad, akik  helyesen kitöltik a kívánt információkat: név, érvényes e-mail cím, születési dátum, lakcím, telefonszám, felhasználói név és jelszó. Egyértelmű dolog a korhatár betartása és a feltételek elfogadása. Tekintettel arra, hogy egyes országokban az internetes szerencsejáték illegálisnak számít, ezen ország lakosai nem nyithatnak fogadási számlát.

 

Expekt bónusz – 6000 FT az új játékosok részére
bónuszok fajtái első befizetési bónusz
bónusz nagysága %-ban 100%
bónusz max. értéke 10 Euro
bónusz megadása automatikusan
bónusz megszerzésének feltételei első befizetési bónusz

 

Számla nyitás. A regisztrációt követően az Ön által megadott e-mail címre  regisztrálást megerősítő kérvényt kap. Rákattintva áttérhet a következő lépésre – vagyis az újonnan nyitott online számlájára a fogadáshoz elegendő pénzt kell átutalnia. A számlafeltöltés különböző módon lehetséges: hitelkártyával, előre fizetett kártyával, “pénztárca” segítségével és utalással vagy készpénz befizetésével. A minimum betét 5-10 EUR, a számla feltöltése díjtalan, kivételt csupán a hitelkártyával való feltöltés képez – ebben az esetben a feldolgozásért járó díj 2,5%.  Az első feltöltést követően már nem lehet megváltoztatni a pénznemet, amelyben a számla vezetve van, továbbá az adott számlára feltöltött pénzt nem lehet más számlára átutalni.

Megjegyzés: Több információt a különböző fizetési módokról bejelentkezés után a honlapon talál. A rendelkezésre álló szolgáltatások egyes országokban korlátozottak lehetnek. A frissítés végrehajtása előzetes értesítés nélkül történik. Ugyanez vonatkozik az esetleges nyereség kifizetésére.

 

Expekt – befizetési módok
feltöltés módja díj feldolgozási idő min. befizetés
bet365-skrill ingyen azonnal 1000 Ft
bet365-neteller ingyen azonnal 15 EUR
bet365-visa ingyen azonnal 500 Ft
bet365-banktransfer ingyen 2-3 munkanap 1000 Ft

 

Fogadni egyszerűen a kiválasztott szorzóra kattintva lehet. Ezt követően a képernyő bal oldalán megjelenik a szelvény az Ön által kiválasztott eseménnyel. Amíg a szelvényt  az O.K. gomb lenyomásával nem hagyja jóvá, addig a szelvényhez tetszés szerint további eseményeket adhat hozzá, illetve eltávolíthatja azokat (a szorzó melletti szemetesre kattintva). Megerősítés után ez többé nem lehetséges. Egy szelvényen akár 20 esemény is szerepelhet. A szelvény az eredmények feldolgozásáig a “folyamatban lévő” mappában lesz megtekinthető, ezt követően pedig a “korábbi fogadások” mappába helyeződik át. Ebben a mappában megtalálja az összes korábbi fogadást (egyéni fogadások, rendszer-fogadások).

Speciális fogadások. Az egyes események során a speciális fogadások elterjedt fogadási lehetőségeknek számítanak. Pl. egy labdarúgó-mérkőzés során speciális fogadás általában 1, X vagy 2, fogadni lehet továbbá az első gólszerzőre, az  félidő eredményére, a végeredményre, stb. Azonban nem minden esemény során van alkalom speciális fogadást kötni. A speciális fogadások száma helyzettől függően +5 vagy +4.

 

Expekt 3.47/5 (69.33%) 15 votes