Everton – Southampton 05.05.

Labdarúgás, szombat, 2018 Május 05, Anglia, Premier League, 18:30

Southampton kézzel-lábbal harcol azért, hogy a versenyben maradjon, de ez nehéz lesz számára. Most evertonra utazik, ahol történelmileg sikertelen, és nagyon nagy szüksége van arra, hogy pontokat szerezzen ahoz, hogy a harcokban javuljon. De Toffees házigazdák most jó formában vannak és a hazai rajongóknak győzelmet szeretnének mutatni. Így egy nagyon érdekes labdarúgást láthatnánk, talán több gólt is láthatunk majd, nézzük a cikket. Everton Southamptontól nem szenvedett vereséget már az utolsó 11 hazai párbajban minden versenyt beleértve.Everton utolsó 4 Premier League párbajában maximum 2 gól esett. Southampton a versenyen nem győzött már az utolsó 15 párbajából 14 alkalommal. Southampton utolsó 6 párbajából a cersenyen 5 alkalommal 3, vagy több gól esett.

Evertonnál Sam Allardyce a csapatában nem fog sok változást tenni, mert utoljára örülhetett a győzelemnek Huddersfield ellen.Kérdőjel van az felett, hogy Yannick Bolasie vagy Nikola Vlasič lép a támadás élére. A csapatban szintén hiányozni fog 6 hosszú távon gyengélkedő játékosa a sérüléseik miatt. Southamptonnál Jan Bednareka szezon végén megérdemelte a helyét az alapban. Jack Stephens a múlt héten vissza tért a stoppja után, de csak a kispadon maradt, ahogyan ez így lesz talán szombaton is. Sofiane Boufal és Steven Davis a vendégeknél erre a találkozóra használhatatlanok.

Everton 7 párbajban egymás után verhetetlen volt, két utolsó párbaját megnyerte. Bár a csapat egészében felemelkedett, még mindig sok rajongó nem elégedett azzal, hogy mi mindent tett meg Sam Allardyce a klubjáért. Southampton 5 párbaja győzelem nélkül a múltkor befejeződött, amikor a helyi riválisa ellen 2:1 győzelmet aratott, Bournemouth ellen. Mark Hughes és játékosai csak 1 ponttal vannak a kieséstől és a verseny végéig már csak 3 bajnoki találkozó van programon. De Saints az utolsó korét Manchester City-vel játszák, így a két találkozóból legalább 4 pontra lenne nekik szükségük. Így reális esélyük lenne a versenyben maradni. De Evertonban már 1997-óta nem győztek.

A  mi tippünk: döntetlen – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 3,36

 

Everton – Southampton 05.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote