Egyiptom – Uruguay 15.06.

Oroszország –péntek, 2018, Június 15, 2018 FIFA World Cup, 14:00

A VB második párbaját az A csoportban Egyiptom játsza Uruguay ellen. Nem csak ebben a párbajban, de az egész csoportban a kiemelt csapat a dél-amerikai. Uruguay csapata az utolsó években nagy változásokon ment keresztül, ez látszólag gyümölcsöt hozott. A csapat simán átment a  nagyon nehéz dél-amerikai selejtezőn, ahol a második helyen végzett Brazília mögött. A háta mögött hagyta Argentinát, Kolumbiát, vagy Perut is. A csapatot már hosszú évekig Óscar Tabárez vezeti, a vezetése alatt a csapat sikeres. A csapat legnagyobb sztárjai minden bizonnyal Edinson Cavani és Luis Suaréz lesznek. Éppen Cavani volt a kvalifikálás legjobb gólszerzője, amikor 10 gólt szerzett. Éppen a támadásban rejlik a legnagyobb erejük, mert az említett játékosokon kívül még van itt néhány La Liga gólszerző is, ezek Maximilliano Gomez és Christian Stuani. De nem csak a támadásról lesz szó, a védelem is tapasztalt, a kapuban Muslera áll, előtte Godín és Gimenéz Atletico Madridból. De a többi játékos is tekintélyt kelt, igazán jó minőségű csapat érkezett Oroszországba.

Egyiptom biztosan kellemetlen ellenfél lesz, de nem olyan, amellyel nem bírkózna meg Uruguay. Az afrikai csapat a selejtezőn maga mögött hagyta Ugandát, Ghanát és Kongót. Ezek biztosan hogy nem magas szinten állnak. A baráti találkozókból ötott játszottak, Belgiumnak, vagy Görögországnak nem is tudtak gólt adni, Kuvajt-al döntetlent játszottak. De nem kell elfelejtkezni Mohamed Salahról, aki azonban a Bajnokok Ligáján megsérült, és úgy néz ki, hogy nem áll gyepre ebben a találkozóban. Ez azonbn nem nagyon fogja befolyásolni a párbajt, mivel a csapat  legtöbb tagja a hazai bajnokságon játszik, csak Elneny  Arsenalban vagy Sobhi  Stoke csapatánál. Ez biztosan nem elég Uruguay ellen arra, hogy döntetlent, netalán győzelmet hozzon az egyiptomiak számára.

A dél-amerikai csapat egyértelműen jobb, mint Egyiptom, ez bebizonyosodik mint az első párbajban, úgy az eredményken az A csoportban is. Tehát Uruguay győzelmére fogadok ebben a párbajban.

A  mi tippünk: Uruguay győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,65

 

Egyiptom – Uruguay 15.06. 5.00/5 (100.00%) 1 vote