Dortmund – Nürnberg 26.09.

Labdarúgás, szerda, 2018, Szeptember  26, Németország, Bundesliga, 20:30

Nürnberg 450 km utazik Dortmundba szerdán este, ahol a Signal Iduna Parkban játszik a házigazdával, Borussia Dortmunddal. Dortmund a szezont 4:1 győzelemmel kesdte Lipcse ellen. Borussia 4 párbaj után a táblázatban a 3. helyen áll 8 ponttal. Az utolsó párbajukban 1:1 döntetlent szereztek Hoffenhiemmel idegenben és így Lucien Favre edző vezetése alattmég mindig verhetetlenek. De mégis a vezető Bayern csapatához képest 4 pont vesztességet észlelnek, ezért ebben a párbajban nem is lehet szó másról, mint győzelemől. Dortmund célja az idén eltávolítani a trónról Bayernt, de ez nagyon nehéz lesz tekintettel arra, hogy milyen sikeres Bayern az eddigi párbajokban. Most nem habozhat, hogy Bayern növelje az előnyét, vagy Hertha Berlin, amely csapat szintén előtte van 10 ponttal. Ez most éppen jó sikerült, mivel az ellenfele Dortmundban soha nem győzött és az utolsó 5 párbajból 5 veresége van 14:0 gólaránnyal.

1.FC Nürnberg 4 párbaj után a táblázatban a 8. helyen áll 5 ponttal. Der Ruhmreiche az utolsó körben javított a jókedvén, amikor a nyitó vereségük után és a következő 2 döntetlen után végre Hannovert 2:0 aránnyal verte meg otthon. Az első hazai győzelem jó kedvet csinál, akkor is, ha ez a kínlódó Hannoverrel történt, aki eddig csak 2 pontot szerzett. De most egy egészen más csapat vár rá, amely megkeserítheti ezt neki, ha nem mutat egy százszázallékos teljesítményt. Elsősorban a 25. és 27. perc között, itt ugyanis kapta minden alkalommal az első gólt. Norimberga visszatérése után a Bundesligába csak azt várja a versenytől, hogy megmarad a versenybe, minden jobb már csak bónusz! A pályákon látható, hogy a nagy igyekezés, az első győzelem nagyon buzdította a csapatot. De a jó működő Dortmundra magában csak ez nem lesz elég., mellesleg, ahol az utolsó 10 évben csak 1 pontot tudtak szerezni.

Mindennek ellenére akkor is csak azt tudom javasolni, ha valaki a győztesre szeretne fogadni, hogy a házigazdára fogadjon, más eredmény valószínűsége alacsony.

A  mi tippünk: Dortmund győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,33

 

Rate the review