Dijon-Monaco 13.8.

Labdarúgás, szombat, 2017 Augusztus 13, Franciaország, Ligue 1, 17:00

Vasárnap délután találkoznak a francia Ligue 1-ben a tavalyi győztes egy csapattal, amely tavaly a megmentésért harcolt. Kezdjük Monaco-val, a kádere a csapatnak nagyon jó minőségű. Ott vannak Falcao, aki a múlt körben gólt szerzett és több esélye is volt, Mbappe, féltem, hogy az átlépések miatt már nem öszpontosít jól a játékra, de nagyon jó játszott és az ellenfele védelmének nagyon veszélyes volt, majd Djibril Sidibe, Joao Moutinho, Thomas Lemar, Danijel Subasic, ezek minden a hazájukban a nemzeti csapatok tagjai és a káder maradéka sem a minőséggel nem marad hátul. Monaco Toulouse ellen biztosan nem így képzelte el a párbajt, de végül megbéírkózott az ellenfelével és 3:2 győzelmet szerzett. Bár az eredmény más valamire utalhat, de gyakorlatilag egy kapura játszódott a meccs, Toulouse kétszer vezetésbe jutott gyakorlatilag a semmiből, ez meg szokott történni. A Bajnokok Ligájában csak egy hónap múlva játszanak, nem szükséges kímélni a csapatot. Ha a csapat az idén meg akarja védeni a bajnoki címét, ami mellesleg nagyon igényes lesz az idén, a pontjait már az elejétől kell szednie.

Dijon tavaly újonc volt az 1. ligában, csak-csak hogy bent maradt. Már az első körben sem Marseille-ben nem sokat mutatott, 3:0 vereséget szenvedett, tehát az idei szezon folyama is hasonló lesz, mint tavaly és várhatóak a harcok a megmentésért a szezon végén. A csapatban aránylag nagy változások voltak, de valamilyen nagy nevek nem érkeztek a csapatba. Hazai pályán fognak akarni jó fényben mutatkozni a rajongói előtt, és meglepni az ellenfelüket, de szerintem, ez nem fog sikerülni. A kiemelt csapat nem gyja magát csak úgy meglepni.

Természetesen, várható, hogy Monaco a szezonban itt-ott veszít pontokat. De nem hiszem, hogy ez a gyenge Dijonnal lesz és azonnal a verseny elején, amikor még nem is indult be rendesen a Bajnokok Ligája. A csapat most még teljes erővel öszpontosíthat a hazai versenyre. A minőség az oldalán áll, és remélem, hogy a kiemelt csapat szerepét megerősíti.

A  mi tippünk: Monaco  győzelme – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,53

Dijon-Monaco 13.8. 5.00/5 (100.00%) 1 vote