Dánia – Mexikó 09.06.

Labdarúgás, szombat, 2018, Június 09, Nemzetközi baráti találkozó, 20:00

A főpróbát a jövő heti VB előtt Oroszországban Dánia számára a baráti találkozó jelenti otthon Mexikóval. A párbajt Brontby stadionján játszák, itt Dánia a kiemelt csapat lesz. De nem egészen egyértelmű. Ugyanis Mexikó a VB-kre nagyon jól fel tud készülni, bár már hosszú ideje a nyolcaddöntők minha meg lennének babonázva, amelyeken keresztül nem és nem átjutni, azonban a csoportokkal valahogyan mindig meg tudnak bírkózni. A selejtezőből Közép és Észak Amerika számára szuverén módon tovább jutottak az első helyről, egyetlen vereséggel Hondurasztól, amit már az utolsó körben megengedhettek maguknak. A csapatban néhány híres nevet lehet találni, és csak Raul Jimenez, Chicharito, Peralta, Carlos Vela vagy Giovanni dos Santos formájuktól függ az egész. Mexikó a baráti találkozókban egészen jól játszott, Belgiummal 3:3, ezután tiszta számlával verték meg Lengyelországot, Boszniát és Izlandot is. A vereség csak Horvátországgal érkezett, ezután 0:0 döntetlen Wales-el és 1:0 győzelem Skócia ellen.

Dánia egy nyugodt csaoaprtot kapott a selejtezőben, ahol az egyetlen összehasonlítható ellenfele Lengyelország volt, amely egyértelműen az első helyről jutott tovább, Dánia a másodikról 5 pont hiányával. Az év elejétől nem nagyon boldogulnak a baráti találkozókkal, ezt elkezdte a 0:1 vereségük Svédországgal, ezután meglepően 2:3 Jordániával négy nap múlva. A győzelmük csak a párbajban Panama ellen jött 1:0 arányban és utoljára két gólnélküli döntetlenük Chile és ismét Svédország ellen. Túl sok gól tehát a párbajaiban nem esik.

Ezért úgy gondolom, hogy a főpróba is a bebiztosított védelem szellemében lesz minimum góllal, ezért is inkább a vendég csapatban bízok, amely ismét tovább juthatna a csoportjából. A szorzó a fogadásban döntetlen nélkül elégé  magas, a 0:1 győzelem nem lehetetlen, és mivel a döntetlen esetében a tét vissza jár, érdemes próbálkozni ezzel a fogadással. Sok szerencsét!

A  mi tippünk: Mexikó győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 2,40

 

Dánia – Mexikó 09.06. 5.00/5 (100.00%) 1 vote